- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
-
Gombinyó
őstag
-
Gombinyó
őstag
válasz
balazs8907 #825 üzenetére
Filmezni elég bármelyik modernebb igp/apu. Arra figyelj, hogy a hdmi csati megfeleljen. Kínai gépeknél nekem bizonytalan volt, hogy milyen hdmi csatlakozó van rajtuk, ezért inkább vettem Asus NUC-ot erre a célra, amire neked is kellene, 13th gen i3 procival, de elég lett volna az N100-as is. Asszem Giga mini pc-t láttam 100e alatt N100-as Intellel, rendes garival és supporttal.
DV nem lesz PC-n, a többi okés. LibreELEC-re is nézz rá, de a Win11-es lejátszás is hibátlan. -
Gombinyó
őstag
-
Gombinyó
őstag
Ezt az infót nem találtam meg róla mikor keresgéltem. Gmktec-re is ráírtam, ott a support válaszolt, hogy hdmi 2.0 csati van a gépen.
Most már mindegy igazából, a hdmi 2.1-el nem leszek korlátozva filmezés szempontjából pár évig az biztos. A 70gb-os 4k hdr anyag lejátszása közben 0-1% a cpu használat, valszeg az N100 is bőven elég lett volna nekem, de jó áron volt ez az i3as nuc is. -
Gombinyó
őstag
Írtam, gshopperen, gshopper.com. 309 dollár és abból még lejött 30 a gshopper30 kuponnal.
Végül amúgy hagytam inkább a francba ezt a kínai nuc vásárlást és vettem egy i3-as 13. genintelasus nuc-ot. Ezen legalább tudom, hogy mindkét hdmi port 2.1 és van rá support meg gari 3 évig. -
Gombinyó
őstag
Most látom neked Ouvis amr5 van, pont azt néztem ki gshopperen, kuponnal egy százas és arra már nem jön rá áfa.
Ezen akkor hdmi 2.0 csati van a dp port mellett, ugye? Nem találtam róla infót a leírásában. Megy vele gond nélkül a 4k filmezés, van ycbcr 4:4:4 és full rgb színtér? Halk a hűtése? -
Gombinyó
őstag
-
Gombinyó
őstag
-
Gombinyó
őstag
A HTPC topikban már kérdeztem, hátha itt több az ilyen jellegű tapasztalat.
Intel N100 vagy Ryzen 7 5700U lenne jobb választás filmezni? Nem akarok képjavítózni csak menjen röccenés nélkül kodival a 4k hdr playback. Minipc-ben nézem ezeket, két db hdmi 2.0 kimenettel. Van bármi előnye a ryzennek ha csak windows-os filmezés a cél? Árban kb dupla annyi lenne (50 vs 100e ft). Ha bármiben is jobb a ryzen filmezés terén, akkor nem fáj kifizetni a különbözetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged