Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
csabi324
üzenetére
Szerintem egyébként nincsen semmi gond egy 8th gen Intellel - 100x inkább egy régebbi, de normális gyártótól vásárolt eszközt választanék, mint egy olcsó, ki tudja meddig megy mini gépet.
Értem, hogy van, aki már akár 1+ éve is használ Chuwi-t, de ugye kérdőjel, hogy vajon a 2. évet is megéli-e. Ameddig egy Dell/Lenovo/HP USSF-nél tudott már, hogy bírják. De nyilván, egy több éves üzleti használt cucc vs új consumer termék. Én biztosan üzleti irányba hajlanék - torrentet, filmet lejátszani FHD-n egy régebbi Intel is ugyan úgy tud, mint egy valamivel frissebb AMD.
Amúgy, a konkrét linkelt gépet nem venném, mert használt termék, használtan meg HA-ról olcsóbban találsz, jobb konfigurációval ugyan abból a modellből.
-
bh
tag
válasz
csabi324
üzenetére
A gyors munkafolyamatokat garantálja egy DDR5 típusú RAM memória, amelynek mérete 0 GB. Ez foglal el az egyébként rendelkezésre álló 1 db-ból. Az adatok tárolásához és a programok telepítéséhez a(z) ASUS NUC 14 Essential NUC14MNK150 összesen 0 GB szabad tárhelyet kínál.
-
válasz
csabi324
üzenetére
Egy gyorsabb, korszerűbb processzort

-
szarnyasdino
junior tag
válasz
csabi324
üzenetére
Már volt 70 ezerért is
Egy éve még 110K-ért vettem ilyen SOC-ú rendszert. Még játékra is tökéletes. (Nyílván van ami el sem indul és játszhatatalan bármilyen beállításokkal,de pl a Crysis Remasteredet ezen vittem végig nem LOW-on és nem 720p-ben.. le is döbbentem mondom mivan 
-
-
scream
veterán
válasz
csabi324
üzenetére
Fontos lenne tudni, hogy mennyi a keret, van-e méret limit, használt vagy új, itthoni forgalmazótól garanciával vagy külföldről is jó, stb.
Amúgy első körben én használt piacon (HA) körülnéznék a kisméretű gépek között, ott is az irodai/üzleti USFF gépek körében (Tiny/Mini/Micro), mondjuk 8. gen Intelektől felfelé. Ezek keveset fogyasztanak, általánosságban nem sikít a venti bennük, normális driver/BIOS támogatás, van videókimenet (HDMI/DP).
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- További aktív témák...
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Intel Ultra 9 285K teljes konfiguráció eladó egyben
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- Ár-érték bajnok pc 5070/7600x16gb DDR 5 Minden új bontatlan!
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy éve még 110K-ért vettem ilyen SOC-ú rendszert. Még játékra is tökéletes. (Nyílván van ami el sem indul és játszhatatalan bármilyen beállításokkal,de pl a Crysis Remasteredet ezen vittem végig nem LOW-on és nem 720p-ben.. le is döbbentem mondom mivan