- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
A gmktec nem rossz, főleg az újabb gépek a jobb hűtéssel és állíthatósággal. Drágábban lehet van jobb gép is
Biztos hogy annyiért láttad? Szokott lenni olyan, hogy több típus is van egy hirdetés alatt és alapból a legolcsóbb, kisebb típus árát mutatja. És olyan opció is szokott lenni, hogy ram és ssd nélkül. Válaszd ki a típust és paramétereket és úgy nézd az árat.
Arra is érdemes figyelni, hogy 150 euro érték felett már vámkezelés is lesz, annak díjával és a rendelés feladásakor nem áfás árat ír úgy a végén, hanem a nettó árat, tehát majd vámkezeléskor még arra kerül rá 27% áfa. Mármint, ha európán kívülről jövő helyről adja fel a kereskedő. Eu-n belül már bruttó ára van a 150 euro felettinek is. És gyakori, hogy európai feladású cuccoknál euro pénznemre váltva jobb árat ír.
Nekem inkáb 250 ehuf körül re írja a k11 8945hs procis gépet 32GB rammal és 1TB ssd-vel. Én egyébként inkább barbone (no ram, no sdd) vettem a gépeimet és itthon vettem bele ssd-t és ramot, így legalább az utóbbiak magyar garisak és nem szokott az ilyesmi olcsóbb lenni kínából sem.
#1816 tlala
photoshop és videóvágás szokta használni a gpu-t. Az effektek számolásához és a videó transzkódolás és előnézet rendereléséhez. De nem ismerem annyira ezt a témát, nem tudom amd gpu-nál van-e bármi hátrány nvidia vagy intellel szemben ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest