- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én idejét sem tudom mikor kellett nagyon kézzel keresgélni bármilyen drivert.
Win install után AMD oldala, onnan lehúzni a kapcsolódó chipset/CPU/IGP drivereket, és ha kell, akkor nyomtató driver/soft csomag és kész. Esetleg, még billzet/egér driverek.
Amúgy nekem ugye Beelink van, ott elég jó a software-es oldal is (kínai gyártóhoz képest), de ahogy nézem a GMKTec-nek is van ilyen gyűjtő oldala, ahol a K6-hoz tartozó Windows iso is fent van, meg van külön driver csomag, sőt még Ubuntu is elérhető (mondjuk azért az "élményhez" hozzáad, hogy mind Google Drive-os link, szóval én inkább kiindulási alapnak használnám és kézzel, gyártó (mmint az adott hw komponens gyártója) oldaláról szedném össze a szükséges drivereket direktben).

Persze tudom, hogy van pár (főleg az olcsóbb kategóriában sztem) hálókártya, aminél gond, hogy nem látja, mert akkor a fenti drivereket/Win update-et sem tudja leszedni és akkor másik gépről kell átmozgatni - ezt belátom, tényleg időigényesebb, mint a Win install.
Viszont, ha készen vagy vele - tiszta install, Win update lement, megvan minden driver én csinálnék egy "master" backupot az egész rendszerről valami imaging tool-al, és akkor azt az állapotot bármikor vissza tudod állítani, ha valami félre menne - pl.: Macrium Reflect vagy Acronis True Image, illetve van a Windows-nak is saját beépítettje (Control Panel > System and Security > Backup and Restore).
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest