Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én idejét sem tudom mikor kellett nagyon kézzel keresgélni bármilyen drivert.
Win install után AMD oldala, onnan lehúzni a kapcsolódó chipset/CPU/IGP drivereket, és ha kell, akkor nyomtató driver/soft csomag és kész. Esetleg, még billzet/egér driverek.
Amúgy nekem ugye Beelink van, ott elég jó a software-es oldal is (kínai gyártóhoz képest), de ahogy nézem a GMKTec-nek is van ilyen gyűjtő oldala, ahol a K6-hoz tartozó Windows iso is fent van, meg van külön driver csomag, sőt még Ubuntu is elérhető (mondjuk azért az "élményhez" hozzáad, hogy mind Google Drive-os link, szóval én inkább kiindulási alapnak használnám és kézzel, gyártó (mmint az adott hw komponens gyártója) oldaláról szedném össze a szükséges drivereket direktben).

Persze tudom, hogy van pár (főleg az olcsóbb kategóriában sztem) hálókártya, aminél gond, hogy nem látja, mert akkor a fenti drivereket/Win update-et sem tudja leszedni és akkor másik gépről kell átmozgatni - ezt belátom, tényleg időigényesebb, mint a Win install.
Viszont, ha készen vagy vele - tiszta install, Win update lement, megvan minden driver én csinálnék egy "master" backupot az egész rendszerről valami imaging tool-al, és akkor azt az állapotot bármikor vissza tudod állítani, ha valami félre menne - pl.: Macrium Reflect vagy Acronis True Image, illetve van a Windows-nak is saját beépítettje (Control Panel > System and Security > Backup and Restore).
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Konteó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- SFF PC - 14. gen./ 32 GB DDR5/ 250 GB SSD/ Gt 710
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest