- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
PROTRON #52852 üzenetére
Én ezekbe a tápcsati, meg 1x 2x 3x pinekbe sose mentem bele, így nem is látom az összefüggéseket, ami persze nyilván utánajárással meglenne, de sose volt annyira kiélezve, talán mert nincs VGA a gépeimben. De ez a restart engem is meglepett, kérzedtem itt afórumben, és valaki mondta a tápot, rádugtam egy régebbi codegen 300W-ost, és ment csutka nélkül, úgyhogy vettem is egy új gépházat a 300-as táppal, azzal azóta is jó, ezért is igyekszem a ryzennél is minimum ennél maradni, vagy picit fejebb menni.
ID Cooling IS60-asom van, levettem a gyári 15mm-es ventit, és egy 25mm-es ARCTIC - P12 PWM PST került rá, lényegesen jobban tolja, jelenleg is 33-34˛C-on megy a proci, a venti meg elsurrog 920-940-es fordulatszám között. Visoznt én topflow párti vagyok, nem csask a proci, hanem a vrm, cpu foglalat körüli alkatrészek, és nálam pl az ssd hűtőborda is kap a beszívott friss, hűvős levegőből, így önmagában a tápegység ventije szerintem erre kevés, nem fog elég légmozgást generálni.
Nálam pl nagyon cserencsésen jött ki ez a chieftec ház, a fedlap rácsos része alatt van pont a venti, és a tápventi is alig forog, ugyanis minden hűvös. Szerintem két lassabb venti többet fog jelenteni, mint a tápventi egymaga, és hangban nem lesz eltérés, vagy pedig csak halkabb lesz.AxBattler: nem tudom, hogy bírná-e, de ha az i5-10600-at se bírta, akkor vagy-vagy, én meg biztosra mennék, csak van benne valami, ami a 250W-osban gyengébb, szóval jó lesz az. Ilyen tápom van jelenleg, amit linkeltél, ez marad ebben a házban, holnap meg megveszem a 250W-os tápos chieftec házat is, meg a 350-es FSP tápot is.
Aztán majd lesz ebből az alkatrészhalomból valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest