Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
PROTRON
üzenetére
Hmm.
Visszatérve erre a problémára. Most átmozgattam a csatimat, mert próbálgattam itthon lévő más adapterek fejeivel. Valamiért a creative 5.1 hangsetthez kapott 12V 3A tápegység hivatalosan 2.1mm belső átmérőjű DC csatija nem ment bele, úgy hogy egy led-es 2,5-ös csatira meg gond nélkül rámegy, ugyanúgy mint a rendes téglatápom. Már kezdek agyfaszt kapni.
Ahogy visszadugtam a téglatápot megmozgattam körbe, bekapcsolás után a chrome-ban win7 alatt elsőre jól ment, de amint több oldalon szeretnék egyszerre linkeket betöltöget, pl Gmailen rányomok egy emailre, miközben facebookon is kattintok valaki ismerősre, megint kiakad.
Most próbaképp felraktam egy firefoxot, itt meg gond nélkül megy párhuzamosan minden.
Lehet a Winfos7+Chromefos kooperációval is van gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Azonnali fotós kérdések órája
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Hyundai, Kia topik
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Crucial 32GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL16 - 1 év garancia!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi