Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
Van egy aplenföhn univerzális backplatem. merlinéknél kapható. am4-re nem jó, de én átjelöltem és felfúrtam. Tarzan mondja bemegy.
jó hangulatban fel is raktam vele az is-60 bordát, de alapvetően nem olyan kényelmes a felfogató kit mint az intel 15xx nél. nem megy olyan mélyre be az alaplap furataiba, én nagyon odafigyelve húztam meg a csavarokat, még nem is éreztem azt ahogy a behajtásnál ellenállásba ütköznék.
build összerak, és már egy napja ment, éppen házventikkel bűvészkedtem mikor észrevettem, hogy az alaplap (nem is annyira enyhén hajlott. wtf.
szétszereltem laplap ki, akkor látom hogy backplatestől együtt hajlik az egész. megint mondom: nem volt túl húzva. nagyon könnyedén hajtottam kifelé is és igazán nem sok tekerés kellett neki. akkor néztem meg jobban: puszta kézzel is hajltható a fenti backplate. konklúzió: ez egy szar.
rendeltem egy l9a-hoz való am4-es mounting kitet. az erősebbnek tűnt már a fotókon is. remélem elférek vele csavarfejekkel együtt az alaplapi tálcánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi