- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janby
tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Lehet lesz majd belőle táp nélküli változat is...Ahogy nézem a videót, nincs túl sok hely meghajtóknak.Az elődben az ODD keretre lehetett pakolászni őket.Ebben meg az nem lesz elvileg. Mondjuk lehet lesz benne valami hasonló rögzítő keret. Vagy az előlap mögé lehet beszerelni őket.
Én ezzel a két házzal - amiket linkeltél - még nem is találkoztam...Bár lehet amikor "kijöttek" már abbahagytam a keresgélést. Nem rosszak.(#46062) rover45:Én nem tudom, de ha találsz, nekem is kell
Meg néhány power switch 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- SK Hynix 32GB modul (1x32GB) 5600Mhz
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 6000MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg néhány power switch