Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi! Akkor házi feladat, ott is olvasni.#32783 t72killer Olvastam, (mert szoktam), láttam, de laikusként főleg csak színes grafikonokat látok. Így hogy később meg is magyaráztad, már értem is. Nagyon nem tudom, hogy minek mi a kód/típus/család neve. Webshopok kínálatában sem a cikkszámot bogarászom, hanem a nevét, leírását. Mezei userként igyekszem tartani a lépést, szorgalmasan olvasok is, de csak egy felületes és elnagyolt, átfogó képre futja ebből. Ezért nem is szakmai hozzászólásokat gyártok, csak vagy mások által megállapított információkat, vagy személyes és szubjektív véleményeket, ajánlásokat. Tehát, például a te és mások által írt szakmai tartalomból merítek

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bundle topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Mikrotik routerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xboxhoz dizájnolt, ultrarövid vetítőtávú lézerprojektor a Hisense-től
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingstone Fury DDR5 16GB 6000Mhz 2x8GB
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Köszi! Akkor házi feladat, ott is olvasni.