- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
viperabácsi #14198 üzenetére
Az elhamarkodott következtetés volt a részemről, az Intel IGP drivernek elvileg nincs hozzá köze. Közben művelődtem picinyt, és úgy tűnik, hogy sokkal inkább erről van szó*.
Ennek megfelelően próbaképp az alapértelmezett idle 300/150MHz-es GPU/MEM órajelet átállítottam 300/200MHz-re és most várom, hogy lesz-e fagyás ismét.HD7750 / 7770 topikban ajánlják a 12.11 beta11-es drivert is, amiben elvileg ezen is javítottak valamit, de én inkább megvárom, amíg hivatalos lesz, s addig a memória idle órajelével kísérletezem.
* Józan paraszti ésszel arra következtetek, hogy a GPU-kat az AMD leteszteli maga a specifikációknak megfelelően, de arra már kevés befolyása van, hogy az egyes VGA gyártók milyen egyéb alkatrészekből építkeznek. Elképzelhetőnek tartom, hogy a memóriákat már nem ellenőrzik olyan alaposan, hogy képesek-e az adott paraméterekkel az alacsony - jelen esetben - 150MHz-es órajelen is stabilan működni és/vagy az órajelváltást a specifikációknak megfelelően lebonyolítani. Hangsúlyozom: nem tudom! Ez amolyan wild guess a részemről, meglehet, ez is elhamarkodott...
-
viperabácsi
addikt
-
-
HookR
addikt
válasz
Core2duo6600 #14189 üzenetére
Közelíthetjük onnan is a kérdést, hogy az LR1005 12V-on 4A-re hivatott, mely várható maximális terheléshez nem indokolt a külön kábel (illetve nem nehéz utólag pótolni, ha valami okból mégis szükség lenne rá).
Nos, kipróbáltad a P4-es csatlakozóval is, úgy sincs PG jel?(#14183) HookR: "...most meg a low-profile HD7750-esem fagy le, vagy fagyasztja le a rendszert véletlenszerűen (legalábbis látszólag, mert ennek sincs semmi köze a terheléshez). Egyelőre csak remélni tudom, hogy driver probléma..."
A gépen felejtett Intel IGP meghajtóprogramjának kigyomlálásával egybekötött Catalyst újratelepítés óta nem tapasztaltam rendellenességet. Olybá tűnik, hogy szerencsére csakuser... mármint driver error volt. -
tlac
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #14189 üzenetére
ez így nem jó
próbáld meg megnézni a nyákon, hogy a p4-es csatlakozó vezetékei honnan mennek
-
HookR
addikt
Pontosabban az LR1005 korábbi - a nyákon külön 4 pines csatival nem rendelkező - változatához tartozik a képeken látható nagyobb, P4-es csatival is ellátott kábelköteg. Az aktualizált kompozit kép készítőjének ez a részlet bizonyára elkerülte a figyelmét.
(#14187) Core2duo6600: A teszteren van neki csatlakozó, úgyhogy igen, dugd rá azt is! Kíváncsi vagyok, hogy csak ezért elégedetlenkedett-e, mert szvsz a PG jelnek enélkül is jónak kellene lennie.
Akkor most végül is a te LR1005-ös paneltápodon sincs külön 4 pines csatlakozó?
-
Core2duo6600
veterán
Hát akkor nem értem az egészet, én ilyen kábelt nem kaptam hozzá, és igen a 24 pinesből jön le egy olyan csati ami oda beillik amőgy, és a teszternek a 4p portjára is ráiillik.
Akkor ezért van, hogy a pg villog.
Lehet, hgy azt ami onnan a 24 esből jön le, ide kellene bedugni ? -
HookR
addikt
válasz
Core2duo6600 #14184 üzenetére
Onnan indul egy ilyesmi kábel az alaplap P4-es csatlakozójához, amiből a proci kapja a 12V-ot.
Az általad linkelt kép ebből a szempontból megtévesztő (mondhatni hibás), mert a P4-es csatlakozó nem a 24 pinesből van leágaztatva - elvileg. Eleve a gyári fotón van rosszul, de ott legalább látszik a külön kábel.
-
fero02
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #14184 üzenetére
Bár a képen látható mellékelt kábel szerint nem, de az nem a 4 pin 12V? Csak akkor egy ilyen madzagnak is kéne lennie:
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Ezen a panel tápon, ez van beszerelve a házamba annak a tartozéka, az a 4 es szogletes csati mire való ?
A képen a jobb felső sarokban
kép -
HookR
addikt
válasz
Core2duo6600 #14182 üzenetére
Ne érezd magad egyedül! Már egy ideje én is erre a konklúzióra jutottam az enyémmel kapcsolatban.
Tápegység fronton eddig két ritka problémával kellett szembesülnöm, most meg a low-profile HD7750-esem fagy le, vagy fagyasztja le a rendszert véletlenszerűen (legalábbis látszólag, mert ennek sincs semmi köze a terheléshez). Egyelőre csak remélni tudom, hogy driver probléma és nem kell máris az elején garanciális ügyintézéshez folyamodnom egy ilyen fehér holló gyakoriságú kártya cseréjére várva.Szép az élet...
-
HookR
addikt
válasz
Core2duo6600 #14176 üzenetére
"A pg villog, és 0 át mutat, ez mi lehet, máshogy van mint az asztali rendszereknél ?"
Elvileg emiatt (power good jel hiánya) nem indult a Dell DA-2 + LR1106 kombinációval a konfigom. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Core2duo6600 #14176 üzenetére
Alaplap nélkül is lehet ezekkel tesztelni?
-
Core2duo6600
veterán
Megjött a házikom, a lap az holnap lesz meg, még németországban vagy a repülőtéren van.
Konkrétan ez van.
http://www.adapter.hu/webaruhaz/product_info.php?products_id=384Nagy nehezen szétszedtem.
És rádugtam a tápteszteremet.
Nem delock van az enyémen, de feltételezem, hogy ugyanaz belül mind.A pg villog, és 0 át mutat, ez mi lehet, máshogy van mint az asztali rendszereknél ?
Mert ott annak a PG nek egy bizonyos korlát közt kell lennie.
A teszter persze sipol.Valami 5 let esetleg ?
-
Müszi
senior tag
válasz
Goose-T #14165 üzenetére
Aha, szóval Te voltál az egyik Asrock ITX károsult. Hogyan következett be a probléma? Előjelek voltak esetleg? Melyik bios volt rajta? Nem kekeckedtek a gariztatásnál? Bocs a sok kérdésért, de én is ilyen lapot vettem , nem olvastam időben utána és most parázok és próbálok alulfeszelni ezerrel. Kéne valami plussz hűtést aplikálni a VRM chipekre is szerintem, bár ezt inkább a gyártónak kellett volna megoldania. Mellesleg minden mással maximálisan elégedett vagyok.[link]
-
toobe
csendes tag
A B75- ös lapot honnan vettétek? Beírtam a gugliba, de semmit nem dobott ki rá.
Az Asrock oldalán is csak a75 van mindenhol.
Jaaa megvan rosszul kerestem. -
Blaise
veterán
Szerintetek egy ilyen GTX 670 vga befér egy Bifenix Prodigy-ba?
A középső hdd tartó természetesen ki van szedve
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
EmThor #14167 üzenetére
Flash SSD topicban keress rá a hibajelenségre vagy kérdezz rá.
-
EmThor
addikt
Hali,
össze lett rakva a Bitfenix házba a gép, de van némi problemo...
SSD 830-as sorozatból, sata csatolófelületen csatlakozik, és van mellette egy vinyó, egy Western Digital 250gb-os, ami az eszközkezelő szerint ATA felületen csatlakozik. Na most ez azt eredményezi, hogy letöltök, filmet nézek, másolok, megáll a rendszer 5-10 másodpercre, majd folytatja. Eltelik fél-egy perc, majd ugyanez a jelenség. B75-ös alaplap, sata 3-al csatlakozik az ssd, azzal úgy érzem nincs gond. Csak ez a vinyó...
Van megoldás szerintetek, vagy van elfekvőben 2.5"-os vinyó, (ps3 bővítés után maradt), próbáljam azt beépíteni esetleg e helyett? Vagy a jumperolással lehet gond? Vagy az adatkapcsolat?
Thx
-
Goose-T
veterán
Nekem Chieftec 200-asom van (konfigom), és elszállt a VRM az előző FM2A75M-ITX alaplapomon. Zárlatos lett az alaplap, és a frankó táp még azelőtt lekapcsolta az egészet, mielőtt kigyulladt volna a VRM, mint sokaknak az ugyanilyen alaplapján. Szóval a táp erősen ajánlott, és a második lappal sincs eddig gondom. Az előző lappal sokkal durvábban melegedett a rendszer valami miatt. Arra figyelj, hogy ne 2A-val kezdődjön az alaplap szériaszáma, az előző lapomé is azzal kezdődött, a mostanié viszont 2B-vel.
-
toobe
csendes tag
Köszi a segítséget. A Gigabyte házban lévő 160-as táp akkor elég a kisebb procihoz? Ez a táp jó minőségű?
Csak mert a 460-as superb tápom meghalt nemrég 2 év után.
Vagy vegyek chieftechet a 200w osat? -
Mercutio_
félisten
Az alaplapon a VRM-ek állítólag elszállnak, keress rá itt a fórumban
Én a helyedben a "kisebb" (minimális 200Hz az eltérés) 65W-os A10 5700-at venném, kisebb fogyasztás, kevesebb termelt hő, és árban sincs komoly difi, persze, ha tuingolni akarsz, akkor az 5800K a te procid.
-
toobe
csendes tag
Sziasztok. Véleményeket szeretnék kérni a következő konfigról (htpc lesz):
alaplap: ASROCK FM2A75M-ITX
proci: AMD A10-5800K 3.80GHz FM2 BOX
ram: CORSAIR 4096MB Vengeance DDR3 1600MHz CL9
hdd: 1Tb samsung 7200rpm
ház táppal: GIGABYTE MIB I3140 (160W-os táppal)Szerintetek a táp amit a házzal adnak elbírja a konfigot? A proci tdp- je: 100w
vagy inkább válasszam az eggyel kisebb procit ami 65w tdp- vel rendelkezik (5700)?Vagy ez a konfig és egy chiftech ház 200w- os táppal? (CHIEFTEC FI-01B 200W)
-
törölt tag
Üdv!
Van egy Acer Aspire X3200 mini itx házam, ebbe pakoltam bele egy Zotac Z68 itx wifi lapot,egy i3 procival+gyári hűtőjével!A gyári tápot hagytam benne ami 280wattos!A gondom az, hogy mintha kicsit meleg lenne a házban!Álló ház, a táp alul van!Mekkora a megengedett hőmérséklet amit elbirhat a lap stb??
Tudtok ajánlani valami jó oldalt ahonnan itx házat lehet rendelni, kapni??? -
Core2duo6600
veterán
Hello
Próbálta már valaki ezt a házat : http://ipon.hu/webshop/product/antler_mw_100_60w/191363
Linkesítve.
[ Módosította: radi8tor ]
-
mrbig25
őstag
-
srich
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ASROCK H61M-ITX lapom...kérdésem a következő...az alaplapi venti csatira rádughatok 2db 8cm-es ventillátort...elbírja?Illetve ezek 3pin-es ventik, akkor tudja a lap szabájozni a fordulatszámot? -
Benőke
őstag
válasz
Core2duo6600 #14145 üzenetére
Hát itthon Jetway -t nem láttam mostanában. Giga -nak van dual lan de az inteles...
Szerintem külföldről rendelve vagy inteles. Bár nem túl nagy a választék mitx platformon de még matx és sima ATX mellett se sok dual lan -os lap van. -
Pista0001
addikt
válasz
Samanbacsii #14141 üzenetére
ITX fronton az EVGA Stinger kecsegtet FET vizezés lehetőséggel, a többi lapon nem láttam furatokat azon a környéken. A PCH-t lehet több lapon is vizezni (pl. Gigabyte Z77N-WiFi), amúgy annyira zsúfoltak a jobban felszerelt lapok hogy általában nem fér el. Kérdés hogy van-e értelme a dolognak, hiszen szinte már csak a SATA és USB vezérlés a dolga.
-
gabcs
csendes tag
Sziasztok!
Tervezek összeállítani egy mini-ITX alapú konfigurációt, elsősorban irodai munkára, kevés CAD-hez, és Java alapú fejlesztésekhez. A későbbi bővítések, fejlesztések miatt (pl. processzorcsere) fontos lenne, hogy ne integrált CPU-s rendszer legyen. Egy Biostar TH61 ITX alaplap + Intel Celeron G550 párosban gondolkodom, egyelőre 4 GB DDR3-mal, mindezt egy Thermaltake Element Q (200W, SFX) házba szerelve. A véleményeteket szeretném kérni a rendszerről (lényeges az USB3, HDMi, DVI, viszont a RAID abszolút nem), és érdekelne hogy elbír-e a Thermaltake tápegysége egy ilyen konfigurációt? -
SPQR
tag
válasz
Core2duo6600 #14140 üzenetére
Itt találsz olyan lapot bőven.
-
Benőke
őstag
válasz
-
Serricon
senior tag
válasz
Azt ne felejtsd el, hogy ha biztos akarsz lenni benne hogy felismeri az OS a LAN-t akkor Intel vezérlős erősen ajánlott. Nemrég írt nekem pont valaki szintén a router projektemmel kapcsolatban, hogy nem tudta feltelepíteni, mert nem támogatta a vezérlőt.
Van egy ilyen szép lista, hogy miket lehet használni vele. Tudom, hogy eredetileg nem pfSense-el tervezed, de ha mégis rájösz hogy az jobb, akkor később ne legyen ebből gondod hogy nem jó a lapoddal.(#14141) Samanbacsii:
Ilyen méretre szerintem nem gyártanak laphűtőblokkot, mivel kb nincs mire rögzíteni, nincs mit hűteni, a legtöbb dolgot már úgyis a CPU végzi. -
Samanbacsii
őstag
válasz
Serricon #14139 üzenetére
Ja, elnézést
normál lapokon adott a lehetőség 17x17 vagy kissebb lapoknál nem láttam. Én is szívesen vizezném a régi volt is teljesen, nem akarok semmilyen ventit bele. Ilyen lapom van, feteket gyakorlatilag lehetetlen vizezni. Viszont a tuning nem idegen és akkor már elégtelen lenne a csak cpu-vga vízhűtés. Az jutott még eszembe, hogy a lapot kellene alulról hűteni. Úgy mindenhonnan vonna el hőt...
-
Core2duo6600
veterán
Hello !
Mondjatok nekem itx méretű amd-és lapokat 2 db lan csatlakozóval !
-
Serricon
senior tag
válasz
Samanbacsii #14138 üzenetére
Van aki hűti azt is, csak technikailag bonyolultabb megvalósítani, és elég sokba van a blokk is.
Nekem is van a lapomhoz, csak nem fért el.. CPU,VGA 30-35 fok, északi híd 45-60 fok, ennyi a különbség, hogy azon nincs víz, és elég kevés a légáramlat. -
Samanbacsii
őstag
Egy "elméleti" kérdésem lenne vízhűtéssel kapcsolatban:
Nem hűtik sehol chipset-et meg a feteket. Ez nem gond? -
Immy
őstag
Tudom nem ez a topik, de azért mégis felteszem a kérdésemet:
Flex-ATX házat tudtok ajánlani elérhető árkategóriában? -
zodo
nagyúr
válasz
Mercutio_ #14132 üzenetére
276x273x89 mm
kb. 2 mm gumiláb ill döntött előlap figyelembe vétele mellett.Többet mint a netes képes alapján gondoltam.
Amúgy csak magát a házat vettem a gyári táppal, kábelezéssel és a két superred (eredetileg) cpu hűtő ventivel, mindez "új állapotban".
Gondolom érdekel majd a tápegység teljesítménye:
Száraz próba:
-
Goose-T
veterán
Szereztem fogyasztásmérőt, és lemértem a trinitys konfigom fogyasztását. Itt írtam róla bővebben, szerintem az idle 30W egész jó.
-
zodo
nagyúr
Tegnap este mint néha ha rám tör akkor keresgéltem egy kicsi házikót a levetett Asus konfigomnak.
Több éve tervebe van (cirka: 2008-05-07 óta) egy ilyen ház beszerzése és találtam egy ideális darabot amit ma haza is hoztam.Szerintem az egyik "legjobb vétel" lehet annak aki nem int. procis lapban gondolkodik és nem szeretne dvga-t, torony cpu hűtőt, stb méret összeférhetetlenségben szenvedő hardvereket a házban tudni és emellett elhivatott "éljen a DIY" fan.
No persze némi retro láz is kellhet.
Röviden:
Ha elkészülők, jelentkezem a részletekkel.
-
EmThor
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
EmThor #14125 üzenetére
én azt a codegen házat igen messzire hajítanám. annál bármi jobb. a tápja meg külön életveszély...
annál tényleg _bármi_ jobb.
mondjuk mini itx házakból nincs túl sok megfizethető és minőségi darab. én is addig agyaltam rajta, hogy 38-ért megrendeltem egy lian li-t, mert hosszú távon az biztosan kiszolgál, jó minőségű a tápja és minőségi kidolgozású és kinézetű maga a ház. a vicc az egészben, hogy a benne lévő konfig kevesebbe került nekem, mint amennyibe a ház lesz...
ha csak htpc-nek akarod használni, akkor amd-re építkezz inkább. egy fm2-es lap+ a6-5400 proci bőven elég lesz mindenre, akár 4gb, akár 8gb ramot raksz bele. (lap+proci megvan 40ből, ram frekvenciától és mérettől függően 5-18k)
inkább vegyél egy normális házat táppal és kicsit gyengébb konfigot, minthogy egy gyenge táp miatt kukázhasd az egészet... -
EmThor
addikt
válasz
rbalint88 #14124 üzenetére
Köszönöm!!
Mivelhogy említettem, azon filózok, hogy ebbe a BitFenix Prodigy házba költöznék/fejlesztenék, de... hát nincs mit ezen szégyellni, nem jutottam annyi pénzhez, mint vártam. Így arra gondoltam, a jó kis Codegen MX-31-es házam megtartom (ebben volna a bizonyos 300w-os táp), kivágom belőle az dual atomos lapot meg a ramot, és az i3-as configot beleépítem. Tehát az alaplap, proci, ram változna, az 500gb-os 5400rpm vinyó marad (jó csendes), meg a slim dvd író. No meg a táp is maradna akkor. Video kártya... én nem raknék bele. Tudom, jó a dedikált, de gyakorlatilag ha ez akadásmentesen elviszi a youtube 1080p videokat + full hd filmeket a vinyóról, akkor nekem nem kell, mert nem játszok. Viszont elgondolkodtam ezen az FM2-es dolgon, de a pici plusz processzor teljesítmény miatt az intel fele hajlok. Más kérdés mondom, hogy ez az i3 3225-ös proci (ebben van az intel hd 4000-es videokari) izomból csak elbírja az én igényeimet. Persze láttam az 1 slotos kártyákat, de attól túl zsúfolt lenne a ház. Az alaplap eredendően most egy B75-ös gigabyte ga-b75n lenne. Bár azon is elgondolkodok kell-e a 8gb ram. Mondjuk az be volt az árba kalkulálva.
A Bitfenix projekt a másik pc-mből költözött volna abba a szép házba, az 500-as táppal, 5770-es video karival, de akkor elvileg jó lesz ez így is. Azt a gépet majd eladom. M-ATX-es. Az az érdkes, hogy a gigabyte nvidia chipes alaplap + e8400-as proci annyit csinál rajta, hogy mikor bekapcsolom, 7-8x reseteli magát, utána indul csak el rendesen. Beszéltem bios ügyben anno a gyártóval, de nem tudták az okát. Fura ez a számítástechnika!
Na most SSD ügyben látom jól felment a 128gb-os sata 3-as samuk ára. 64gb-os is bőven elég lenne, mert csak a win7 menne rá. Iponon nem írtak jót a 64-esről viszont. Azért belevágok.
-
EmThor
addikt
300w-os táp szerintetek elbír egy i3 3225-ös procit 8gb rammal + 1 500gb vinyó + 1 128gb ssd + 1 slim optikai dvd meghajtó?!
-
-
rbalint88
addikt
akasa cryptoban levő táp milyen? 12V-on mennyit ad le? gugli nem dobott ki rá semmi értelmes találatot
-
flierqqq
tag
Valaki tudna nekem ajánlani vagy mutatni (ha létezik) olyan Pico ITX-es lapot aminek 1155ös foglalata van(lehetőleg ne integrált procival, de ez nem kritérium),aminek mindenképpen lennie kell:1-2db USB3,1db SATA3,1db 3 pines tű és hdmi kimenet.Esetleg még érdekelne olyan ARM-es cucc ami a fentebb említetteknek megfelel(akár kisebb méretszabvány is lehet), de nem ilyen Raspberry Pi szintű cuccokat keresek, amin még az engribördz is szaggat.
Szállítással maximum 100-120 eurót szánok rá.
Előre is köszi! -
rbalint88
addikt
válasz
Mercutio_ #14116 üzenetére
[link]
talán ilyen, nem?úgy néz ki, egy Lian Li PC-Q09FNB lesz a nyertes a házválasztós ámokfutásomban. gondolkodtam paneltápos cuccban is, meg miniházakban, de hosszú távon ezzel fogok jól járni a bővíthetőség miatt. (htpc és nas egyben) meg azért ki is néz valahogy, az adapter.hu-s realan aluházzal szemben
-
mrbig25
őstag
válasz
Csabo.ovb #14107 üzenetére
Ha olyan helyre rakod, ahol kap huzatot és a táp nyomtatot áramköre el van szigetelve a ház többi részétől /értsd: nem ér hozzá közvetlenül - feltéve ha a ház fémből lesz/, akkor nem lesz gond.
Az már más kérdés, hogy ahhoz a géphez felesleges az 500W-os tápegység, mert nagyon max. 200W-ot fog enni.Gergi
Ha jó helyen nézed, akkor meg lehet venni 2-3 év garival is. Nem csak az " I " betűs bolt létezik
1 - 2 - 3 -
mrbig25
őstag
Nem moduláris: BeQuiet Efficient Power 400W. 80plus GOLD minősítésű FSP belső, kevés felesleges kanóc. Természetesen lehet venni olcsóbbat is, de a géped felsorolt alkatrészeit tekintve megérdemel egy jó tápot.
Modulárisból pedig a Silverstone csinál 14cm hosszú változatot, ráadásul 100%-ig moduláris kialakításban.
-
Gergi
senior tag
Hamarosan én is belépek a klubba, mert a közeljövőben tervezek építeni egy combosabb mini-ITX konfigot.
A házat már megvettem egy Node 304 személyében ill. a ram is meglett (2*8GB DDR3 1600MHz) az Ipon akciónak köszönhetően.
Az alaplap valószínűleg egy Asus P8Z77-I Deluxe lesz.
A procit majd meglátjuk (i5 vagy i7)
A videókártya pedig 7850 vagy 7870 lesz (a pénztárcám majd eldönti).
A kérdésem az lenne, hogy milyen (még megfizethető) tápot tudnátok ajánlani?
A ház leírása szerint max 160mm hosszú lehet a VGA miatt ill. ha moduláris lenne (jobb lenne mivel kevés a házban a hely) akkor olyan 140mm körülinek kellene lennie... -
-
storm4
aktív tag
válasz
storm4 #14092 üzenetére
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Megérkezett a válasz Simon Wu-tól a tápegység árképzéséről.For less than 100pcs, the unit price of product is same.
1, For 2 pcs, total cost is as follows:
250W DC power: USD33 shipping cost to Hungary: USD30
Total cost: USD63
2, For 3 pcs, total cost is as follows: 250W DC power: USD49.5 shipping cost to Hungary: USD35
Total cost: USD84.5
3, For 5 pcs, total cost is as follows: 250W DC power: USD82.5 shipping cost to Hungary: USD43
Total cost: USD125.5
4, For 10 pcs, total cost is as follows: 250W DC power: USD165 shipping cost to Hungary: USD65
Total cost: USD230 -
Csabo.ovb
csendes tag
Alaplap: MSI Z77IA-E53
CPU: Intel Core i3-3225 Hűtő: Xigmatek Praeton LD963 v. Thermolab ITX30
VGA: HIS 7850 Fan 2GB GDDR5 (H785F2G2M)
RAM: KINGSTON 8192MB HyperX XMP Grey DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3X2K2/8GX
Kijelző: Samsung S27A550Konfighoz melyik a lehető legkisebb táp (méretben) ami elérhető a piacon? Háizbarkács egybe géphez kéne.
Köszönöm az infót előre is!!! -
hétalvó
addikt
na sikerült
sg06, benne egy accelero s1 plus és pont befér mellé a scythe kaze jyu slim 10cm , kb pont jó helyről szív. lassan egy tűt nem lehet belejteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest