- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pkocsis
tag
válasz
proradeon #38179 üzenetére
A kerdes miertje: Parameterek alapjan nem tunik rossz vetelnek, de ha nincs szinkronban a NAS-al hajamra kenhetem! ( nem kompatibilis)
Van a synologynak egy ez varazsloja a beallitasokhoz. Ezzel pofonegyszeru a nas belovese. Ha nem kezeli ezt a routert szarakodhatok. Nem vagyok informatikus. :-( -
zolnagy
őstag
válasz
proradeon #38173 üzenetére
Köszi!
Alapvetően max. 20e-ben gondolkodom, ezért marad a wdr3600 és az N56U.
Ha az Asus egy kicsivel jobb az 5 GHz sugárzásban, akkor nekem még megéri a felárat.
A TP-Link Atheros, az Asus Ralink chipsetes, ezek hogy viszonyulnak egymáshoz? Jobb a Ralink az Atherostól? -
zolnagy
őstag
válasz
proradeon #38167 üzenetére
74 nm panel lakás. Az 5 GHz a TV-hez ugyanabban a szobában lenne (ha dualband routerben gondolkodom). Ez a lényegi rész a wifinél, mert a többi sebességigényes feladat (pl. NAS Transmission, ill a sebességigényes feladatokra használt laptop is kábellel lenne összekötve. A 2,4 GHz megmaradna a mobilokra, ill. nagyritán esetleges vendég internet elérésre + a munkahelyi gép esetleges VPN kapcsolódására.
A legtávolabbi rész kb. 10 méter a routertől 2 falon keresztül, de ott elég ha bármilyen sebességgel eléri az internetet.
A net az egy Diginet 100-as csomag. -
zolnagy
őstag
válasz
proradeon #38163 üzenetére
Próbáltam, de sajna nem jött össze. UART USB vezérlőt kötöttem a soros portra és egy ottani szaki is segített, de a putty nem akarta látni sehogy sem, pedig mindent az előírás szerint állítottam be.
De mindegy, már eladtam alkatrésznek, tehát kell új (most a régi Linksys WRTGL54 router fut)Akkor ezek szerint az Asus N56U nem rossz a célra.
-
zolnagy
őstag
válasz
proradeon #38152 üzenetére
Nekem is 1043 ND v2 volt, de tönkretettem egy fw frissítéssel. Én is 3600t terveztem venni már csak az 5 GHz miatt is, amit a TVre dlna streamelésre használnék. Van külön NAS, ezért pl. az Asus N18U erejét nem használnám ki, viszont gigabit lan fontos. Tehát olyan gigabites dualband routert keresek, aminél a wifi rész jó. Az Asus N56U nem túl erős hardverileg, de a wifi részére jókat írnak a belső antenna ellenére. Ez milyen lehet ebből a szempontból a wdr3600-hoz képest?
-
Sabre
őstag
válasz
proradeon #38130 üzenetére
a lényeg h tégla falakon egy alul-felül ~90nm-es házat be tudjon sugározni, mint a korábbi linksys.
Az iP*n oldalán olvastam az ilyesfajta user visszajelzéseket, hogy vannak ilyen gondok:"Viszont az előttem szólókhoz csatlakoznék a gyengébb jelerősség szempontjából.
Vidéki házban -vastagabb falak között ugyanoda helyezve mint egy előd 1 antennás routert - gyengébb a wifi lefedettség. Ugyanazzal a mobil készülékkel mérve és használva sok esetben 1-1 lépést lépve valamely irányban 15-20 dBm-el gyengébb a jel, illetve az udvari lefedettség is hamarabb véget ér mint az előzővel. (Lehet interferencia alakul ki a három antenna miatt?)
Sok mindennel próbálkoztam növelni a lefedettséget, mint antennák helyzete, router forgatása, manuális wifi csatorna választás, sávszélesség változtatás. Volt, hogy jobb, volt hogy rosszabb lett a végeredmény, de a lényeg hogy nem sikerült olyan erősségű jelet produkálnom mint a sok éves TP-Link 541G routerrel." -
milszab
senior tag
-
milszab
senior tag
válasz
proradeon #38019 üzenetére
Értem. Akkor nem nyert.
Amúgy meg router-hez kapcsolódik, azért sem tettem off-ba. Akkor lényegében nem lehet semmit se tenni a jobb jel érdekében?
Meg a másik hogy ajánlgattok itt olyan routert is amin nincsen antenna? Az oké hogy szép, de nem gyengébb mint az antennás változat?
-
scarbantia
aktív tag
válasz
proradeon #38014 üzenetére
És tényleg. Köszi!
Lehet eleve nem is néztem az Asus-okat mert olyan csicsásak. Meg ahogy nézem nem is olcsó, korábban 13e körül néztem a TP-linkeket. De hát ez van. Szóval akkor keresek egy olcsóbb, gigabites 3G támogatott ASUS routert, ami lehetőleg N-es, de inkább AC-s wifit tud.
-
masoo
tag
válasz
proradeon #38014 üzenetére
Tehát mindegy veszek e routert vagy nem, az atherost egyik sem fogja igazán kiszolgálni?
Mi lehet ennek az oka??A sticknek passzolni kell a routerhez? n18u és ac56u lett a 2 záró esélyesem. Esetleg tudnál is ajánlani valami konkrétumot (optanet a mostani szolgáltató, digi lesz jövőre)
Az is megoldja a dolgot ha kicserélem mondjuk magát az atherost a laptopban? Garanciálisan? Mert ilyesmit ajánlottak és realtek lapkákról beszéltek mikor ismertettem a problémát. Ráadásul win8 és belkin és atheros jó 5-6 hónapig nem igen okoztak gondot egymásnak. Csak most lett erős ez a probléma sajnos.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
proradeon #38008 üzenetére
Nem, szóval nem egy USB-s tárolóról van szó, hanem egy home szerverről(DELL T20). A modem Huawei R208.
-
pkocsis
tag
válasz
proradeon #37964 üzenetére
TP-LINK WR941 ND simán vitte az egész házat! Amíg meg nem bolondult szegény! Mint alább olvastam, nekem is a több eszköz után kezdett maceránssá válni a wifi. A tableteket többször ledobta, vagy fel sem engedte. Telóm állandóan kinlódik. Úgy vettem észre a NAS vásárlása után jöttek a gondok. Bár lehet hülyeség....
Az 5GHz-es wifiset még nem használja ki semmi sem? Vagy azzal mennek a régi dolgok is? ( pl: tablet) Bocs, ha hülyeséget kérdeztem...
-
Őrmi
csendes tag
válasz
proradeon #37601 üzenetére
15/5 internetem, van a mostani router (Belkin) már 5 méterrről ráláttással jóformán nincs térerő, csak éphogy. ennek a kiváltására gondoltam.
Társasházi (tégla) lakásban tervezem használni.
Konkréten egy olyan routert keresek aminek max 10m-ről és 1 táglafal vastagságon keresztül használni lehessen. HóGondolta egy USB port sem rossz, rádugok egy külső HDD és lehetne filmet nézni róla. -
milszab
senior tag
válasz
proradeon #37601 üzenetére
Igen, egy szinten vagyok jelenleg a routerrel. A hálózaton való másolás ha ott vagyok a router közelében teljesen jó amúgy.
Akkor az a lényeg hogy jel erősségben nem kapok elvileg jobbat?
devil-k : Nézegettem ezeket is. Csak ne hogy már egy normális router ne tudjon lefedni egy ekkora kis részt? Meg akkor ebből a kütyüből vegyek 2-3at?!
-
bigangel
csendes tag
válasz
proradeon #37574 üzenetére
Szia!
Teljesen igazad van.
Az inetrnet sebesség nem túl l nagy 20 /5,de a belső hálózat van jobban használva.
4 db laptop, 3 db okos telo, 1 db asztali pc Wifin, 1 db Qnap ts221,1db smart tv, 1 db internet rádió kábelen, torrent, külső hozzáférés.Nagyon bízom abban hogy egyszer hozzám is elér egy komolyabb sebességű internet szolgáltató. Mint látod a belső oldalon nem tétlen az eszköz. Fontos mėg full hd lejátszás a nas-ról, és nem utolsó sorban lehető legnagyobb wifi terület. Egy tetőtéri lakásról van szó, 30cm-es tégla fal egy helyen, és beton födém választ el a lenti lakástól, ahonnan még néha lenne használva wifin laptop. Kb hirtelen ennyi.
Bocs a lényag majdnem kimaradt, a Telekom által adott router sztem egy kalap szr erre a célra, naponta újra kell inditanom, mert nem tudja kezelni ezt a néhány eszközt. -
McSzaby
őstag
válasz
proradeon #37508 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
A tapasztalataim nekem is nagyon jók az Asus routerekkel. Nekem TP-Link van, de hamarosan lecserélem Asusra, ez viszont nem nekem lesz, ismerősöknek, akik kb. okos telefon, okos tv, facebook, szóval a lényeg, hogy sok wifi kapcsolatot bírjon el a panelban és ahogy láttam ez erre tökéletes.
Köszönöm a megerősítést és a segítséget!
-
-
Willie
őstag
válasz
proradeon #36741 üzenetére
Köszönöm a választ.
A lakásban ki van építve a hálózat gigabites kábellel, úgyhogy az 5 GHz-es wifihez annyira nem ragaszkodom. Annyi lenne a lényeg, hogy erős legyen a jel illetve ha torrentezés van, akkor ne indulgasson újra, hanem bírja az átfolyó adatmennyiséget. Esetleg megoldható az említett routereknél az USB porton való torrentezés wrt segítségével?
Árban kb. ugyanannyiba kerül az 1043ND v2 illetve a WDR3600 akkor ezek szerint érdemesebb a WDR3600-at venni? Mi az amiben jobb az 1043ND v2?Az ASUS RT-N18U-nál csak a nagyobb nevet kell megfizetni vagy tud valamivel lényegesen jobbat is?
-
-
ViZion
félisten
válasz
proradeon #36227 üzenetére
Köszi csimpi! :D állat az avatarod
Nah, hirtelen ennyit szedtem össze:Asus RT-N12 D1: 6500.-
Asus RT-N18U: 13000.-
Asus RT-N15U: 13 000.-
Asus RT-N56U: 26 000.-TP-Link TL-WR1043ND: 12 000.-
TP-Link TL-WDR4300: 15 000.-
TP-Link TL-WDR4900: 26 000.-A feltétel annyi, hogy LAN és wifi is működjön frankón... értem ez alatt, hogy rádugva LAN-ra:
okos TV, PC1, PC2, második router... és persze wifi mindkét routeren... okostelók, laptopok...Egy hatalmas házat fed le a két eszköz, de az ócó (tizenezres) TP-linkek hullanak, vagy nem stabilak. OK, vihar is volt, lehet mindkét esetben kapott a vas, de harmadiknak nem merek ugyan olyat vinni... cél az elégedett ügyfél, nem kell, hogy 2 havonta vegyen routert, nem megvágni szeretném, hanem az igényeihez legjobban kiszolgálni. Tudom, h hihetetlen, de van még ilyen
Köszönöm a segítséget!
-
SRII
őstag
válasz
proradeon #36168 üzenetére
"És ez esetben érdemes kisebb internetcsomagra váltanod, mondjuk DIGINet 100-ra."
szia köszönöm válaszod! hálás vagyok
DE miért váltsak kisebb netre? az asztali gépemen használom a gyors netet!
nem értem, azért mert wifit akarok az asszonynak ,hogy ne keljen a gépen osztozkodni, azért vetessem lejjebb az internet csomagom? LOL ezt tényleg nem értem ne haragudjatok meg, melóban vagyok ez a 13 órám már a melóban de tényleg nem értem miért ajánlja 2. ember ,hogy kisebb netre váltsak!tehát van 3000 ami olcsó és lassú, és nem elég egy telefonra netezni google play-on böngészni, és ezért mivel ez kisebb jelet küld vetessem lejjebb a netem(amit nem értek miért) meg van 13.000 ami jó lehet!
hát ha ilyen megoldások vannak akkor nem lesz wifi az biztos, én most el vagyok keseredve, hogy ennyi és ilyen alternatívák vannak. -
Sidorovich
senior tag
válasz
proradeon #35828 üzenetére
Értem. Köszönöm a tippet, már én is szemezgettem az összefoglalóban ajánlottakkal.
Elképzelhető, hogy 1 éven belül bővítenénk az előfizetésünket a 240/20-as netre, annak is elég lesz ez a WR1043ND v2.x típus vajon? A fenti képlet szerint igen, neked mi a véleményed? -
válasz
proradeon #35791 üzenetére
Asus RT-N66U nem olcsóbb? Az is külső antennás. Egyébként az N66U a hozzávaló klienssel apáméknál 5GHz-en csont nélkül átviszi a 120-as UPC-s netet. 2.4 GHz-en pedig elég nagy hatótávolsága. Én is egy 741ND helyett tettem be, és ezzel az Asus-szal a repeater is feleslegessé vált, van net minden szobában fateréknál, pedig elég nagy a ház (200nm). Igaz, itt nincs emelet.
Amúgy szerintem inkább ugyanazt a nevet kell adni mindkét hálózatnak, csak más csatornára kell beállítani őket. Pl. wifi_otthon a 6-os csatornán a földszinten, illetve wifi_otthon a 11-es csatornán az emeleten. És akkor a kütyük tudnak vándorolni amikor az ember mozog, viszont az AP-k nem zavarják egymást, mert más a csatorna.
-
gyulavezir
aktív tag
válasz
proradeon #35747 üzenetére
Én is innen indultam el, amikor a jelenlegit megtaláltam, igen :-)
A jelenlegi router kizárólag a propelleresek SIMjével működik és Vodára fogunk váltani, ezért kellene egy másik. Persze tudom, hogy létezik erre másik megoldás is, de azt pls privátban, ha valaki hallott már róla!!! -
gyulavezir
aktív tag
válasz
proradeon #35740 üzenetére
Szia!
Hát, nem tudom, most is ilyen roterünk van (Huawei b660), csak az Telenoros és évek óta hiba nélkül dolgozik, ezért is gondoltam, hogy most is ezt a megoldást választjuk, egyébként találtam egy újabbat (Huawei 970b) csak igen nagy bajom, hogy ez nem beszerezhető itthon...
Nem tudom, meg merjem-e rendelni... egy korábbi cikket találtam, ahol kifejezetten Voda hálózatban próbálták ki és ott jó volt, nekem is pont ilyen a szituáció. -
Eva0220
újonc
válasz
proradeon #35738 üzenetére
Bocs, de az előző válaszom rossz címzetthez ment.
Kösz szépen a választ. És mi a helyzet akkor, ha a réginél volt annyi probléma, hogy a fenti egyik szobában nem volt elégséges a jel. Vagyis, hol volt net, hol nem volt. Egy picivel nagyobb hatósugarú melyik router lenne?
Ja, még annyit, hogy a réginél még 100/50 volt. Most szeretnék váltani 200/50-re. -
TeeJay
félisten
válasz
proradeon #34610 üzenetére
a WR1043ND V2!!!-ben pedig úgyszintén az a HW NAT van csak ott még a SOC is újabb és erősebb, cserébe 128MB helyett 64MB RAM van benne ami szerintem kevés kliensnél nem igazán fog érződni
tehát elvileg az is ugyanannyit fog tudni WAN-LAN irányba csak nincs 5GHz wifi, de legalább a 2,4GHz az 3x5dBi antennás nem 2x2dBi mint a 3600-nálja és ugye mivel az Archer C7-ben is ez a HW NAT van meg ugyanez a SOC csak ott még egy AC képes vevő is van ezért én úgy fogalmaznék hogy a 1043ND V2 és az Archer C7 csak a +64MB RAM-ban meg az AC-s vevőben tér el semmi másban
és mint tudjuk a C7 a csúcs igencsak bika router -
TeeJay
félisten
válasz
proradeon #34576 üzenetére
akkor már inkább WDR3600 mert 450-es 5GHz-es cucca nem hiszem hogy van, minden másban meg egyezik a két cucc és olcsóbb is a 3600-as
amúgy is ilyen DIGI sebességeket wifi-vel ki akar kihajtani meg mire?adika4444
ez aztán hatalmas információ volt...
mióta bejött a DIGI új csomagja szerintem lerabolták mindenhol a készleteket
de biztos mindenki csak egy darab deszkát vett...gyáliSanyi
igen a TP-Link táblázatot én is ismerem
engem most valós körülmények érdekelnek ráadásul pár hete jött ki új FW a cuccra pár hibajavítással meg wifi sebesség javítással, úgyhogy érdemes lesz majd kitesztelniBoboDJ
én TP-Link vonalon mozgok, azokat rakom mindenkinekWR1043ND V2!!! (fekete színű 3 szürke antennával) 12ezer körüli áron
vagy WDR3600 vagy ha sok pénzed van és kell a felesleges 450megabites 5GHz-es wifi akkor WDR4300
gigabitet mind átviszi LAN-on a wifi meg megmondhatatlan mennyi lesz -
stigma
addikt
válasz
proradeon #34547 üzenetére
Értem, hát max azért gondolom megvenni, mert mint ezelőtti hsz-re is írtam, 941ND-t cserélném le 3600 vagy 4300-ra otthon, sőt otthon megpróbálnám a TV-t DLNA-n is hogy bírja az 5ghz-t vagy hagyom ethernetről, igaz ez már gigabit nem 100mbit, mint a 941-nél.
Egy fontos információ van, amit még nem írtam, az az , hogy 10k lenne mindössze amit szerintem bőven megér a 4300. -
kasza blanka
aktív tag
válasz
proradeon #34543 üzenetére
tiszta sor.
2-3 éve én úgy voltam vele, ha valaki tanácsot kért, hogy vagy 741, vagy akinek az nem elég, az 1043. persze akkor a 841 árban közelebb volt a 1043hoz, szal nem volt 'érteme' azt venni. mai áraknál más a helyzet persze: 4500Ft VS 5900Ft VS 11000Ft. így már a 741 az, amit nincs értelme venni.(ha számít az az 1500 is, akkor vegyen nem ND-s 841-et 4000Ft-ért)árakat elnézve nem is tudom, hogy van-e értelme eladni a 741-esem a váltás miatt. lehet jobban járok, ha elteszem tartaléknak.
-
válasz
proradeon #34491 üzenetére
Így van, így értettem.
(#34492) woodworm
Pont ezért kérdeztem, mert ez nekem is feltűnt. Rendelt már tőlük valaki egyébként? Amúgy most nézem, hogy ugyanez a cég üzemelteti ezeket is: gainward.hu, atab.hu, ds-link.hu
-
zsolt501
nagyúr
válasz
proradeon #34397 üzenetére
Én is így éreztem, hogy hardverben nincs különbség.
Viszont azt a fránya tesztet nem találom sehol, pedig 3 router volt benne összehasonlítva a Netgear, Asus és egy Cisco a Cisco volt a leggyengébb, de csak árnyalatokkal az első helyen a Netgear végzett, de nagyon szorosan ott volt az Asus mellette, de a tesztben írták is hogy a Netgear-nak az előnye leginkább a gyorsabb és újabb CHIP.A netgear esetén ami hiányzik az USB modem kezelés és a DUAL WAN ami elég hasznos tud lenni. illetve van néhány extra szolgáltatás az Asusban ami jónak tűnik.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
proradeon #34392 üzenetére
Azt a tesztet én is láttam, egy régebbi szoftver volt a gépen, de sok volt a gond, ezért a tesztet megismételték egy új szoftverrel, és ott már sokkal jobban vizsgázott, más oldalakon is tesztelték, és a Netgear Nighthawk R7000-rel elég közel végeztek egymáshoz sebességben, viszont most azt a tesztet sehol nem találom.
A másik lehetőség a [Netgear Nighthawk R7000 AC1900] lehetne, árban is elég közel állnak egymáshoz.
-
válasz
proradeon #34340 üzenetére
Először is egy kis pontosítás, az nem RT-AC65U, hanem RT-AC56U, bár tudom, hogy ez csak elírás részedről, még ha kétszer is egymás után így írtad!
Na de lényeg, az eredeti kérdés, amire válaszoltam, így hangzott!
"és szerinted AC-s routerrel melyik ami még megfizethető?"Na most, az RT-N65U ugyebár nem AC-s router!
-
Jedster
tag
válasz
proradeon #34242 üzenetére
A TP-link saját Throughput tesztje alapján személy szerint nem szívesen állítanék rangsort. A papírforma meg addig tart, amíg rá nem kerül egy custom firm a routerekre, ami az SoC-re támaszkodna.
A kevesebb memória biztosan számítani fog? A 64MB nem elég?
Mondjuk gigabites nethez egyiket sem ajánlanám, mert ha helyi háló gigabites, akkor az rendben van. De ha a net gigabites, akkor feltételezném, hogy az előfizető valamilyen extrém igény miatt fizet rá elő, és használná is, nem csak a speedtest menne rajta üresen.
-
laca500
aktív tag
válasz
proradeon #34247 üzenetére
Hát köszönöm szépen, valahogy sejtettem, hogy ilyesmi lesz a megfelelő. Bár reménykedtem, hogy valami olcsóbb megoldás is megfelelő lehet. Pl.: egy Archer C7 + egy Archer T4U. Ennek a kettőnek még talán elfogadható ára van de lehet, hogy ez sem igazán éri meg.
Főleg ha egy 4 méteres kábellel hasonlítom össze!
Azzal járnék a legjobban, és ezzel úsznám meg a legolcsóbban. Vagy a samu smart tv-ből kihúznám a kábelt és ahhoz vennék valamilyen adaptert. A tv-nek nem kell a full sávszél. (tényleg, létezik hozzá más adapter is amit felismer, vagy csak a samsung sajátja jó hozzá csak?)
Így viszont akkor egy TL-WDR4300 is elég lehet. Esetleg létezik olyan router aminek 5 vagy 6 Lan portja van? Akkor nem kellene switches-t se vennem. Bár ez a legolcsóbb tétel.
Egyébként olyan 40K max. amit rászánnék, de persze én sem vagyok a pénzem ellensége és ha 15-ből is kijön és megfelelő, akkor természetesen azt választom. -
válasz
proradeon #34232 üzenetére
Ezen a szinte már nem sokat számít, hogy 7-800 vagy 900 Mb-t tud NAT-olni az adott eszköz mivel a köztes eszközök és a kiszolgáló szerverek lesznek a lassító tényezők de természetesen alapvetően befolyásolja majd az előfizetők által használt eszközök is (nem a router).
-
Sonja
nagyúr
válasz
proradeon #34197 üzenetére
Köszönöm a választ!
Még lenne egy kérdésem. Találtam ezt a tesztet, melyben a kisebb TP-Link (WDR3600) gyorsabb volt WLAN-on, mint a WDR4300!
Ez lehetséges? Pedig a kisebb változaton csak 2 antenna van, ráadásul 300/300, szemben a 300/450-el. Mégis 5Ghz-en is gyorsabb adatátvitele volt. Mert, ha ez igaz, akkor lehet jobban járnék a 3600-al is.
-
bluobluo75
őstag
válasz
proradeon #34130 üzenetére
Köszi az infót, Gubek-Einste felhasználónak is!
Nállam csak egyenlőre kérdés volt, melyik router képes ekkora sebesség fogadására, sajnos vidéken lakom, ide sose költözne le a DIGI, pedig város mellett lakunk alig 8 kilóméterre
De betyár jó volna gigabites net, de még a felének is örülnék, az áráról nem is beszélve!
nállunk már 10 megás net is 6000Ft -
Stehe
aktív tag
válasz
proradeon #34097 üzenetére
Köszi szépen!
A netem 10mbites, ill. a laptopom wifije is 54mbites, szóval az általad említett első router is tökéletesen elég! TP-Linkem még nem volt, bár hallottam róla jót / rosszat is! Az említett termékekkel megbízhatóságilag nincsen gond? Mert igazából nem a legolcsóbbat keresném, hanem a legolcsóbb legmegbízhatóbbat!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest