- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz
ViZion #105995 üzenetére
Szia!
Nekem a régi router lett AP és ez a fő, de így nekem is érdekes volt, hogy a régire wifin csatlakozó eszközöket vezetékesként jelzi - végülis az r3g vezetéken van rajtaViszont neveket én tudtam adni a klienseknek, úgyhogy vagy nem találtad meg vagy AP módban nem engedi
-
szjoci
őstag
válasz
ViZion #105917 üzenetére
Szia! Cudy M3000 wifi mesh rendszerem van pár hete, ránéztem agh-ban: a "főnök" naponta egyszer a i18n.cudycloud.com-ot hívogatja (nem regeltem a felhő szolgáltatásukra, vpn-el haza tudok nézni ha érdekel valami), a mesh többi része pedig 9 percenként a time-nw.nist.gov-ot. Ennyi.
-
HoTDoG
tag
válasz
ViZion #105890 üzenetére
Mit jelent az, hogy "hazatelefonál kínába" ? Illetve ezt mivel tudod ellenőrizni, csapot elzárni?
Ha visszaolvasgatsz, a Cudy-t többen is ajánlották, köztük én is egy viszonylag sok terméket érintő otthoni amatőr tesztem után, ahol leginkább csak azt néztem, hogy melyik router biztosítja a legerősebb jelet.
A WR3000S végűt érdemesebb megvenni, annak picivel erősebb a jele.
Nekem az M3000 AX3000 modell vállt be. -
válasz
ViZion #36228 üzenetére
Hát ha csak annyi az igény, hogy stabilan működjön, és nincs semmi extra igény (5 GHz, gigabites LAN), akkor továbbra is maradok az eredeti koncepciónál, azaz egy Asus RT-N12 D1 is bőven elég, ha a közeljövőben nem kíván az adott ügyfél 65 mbps-nál nagyobb sávszélességű internetcsomagra váltani. Mert ha kíván akkor érdemes előre gondolkodni, és ezek közül választani:
Asus RT-N18U
TP-Link TL-WR1043ND v2.xA többi is jó router, de a te esetedben azért nem ajánlom őket, mert nagy területet akarsz lefedni (egyébként mekkora területről van szó? a volt TP-Link-ek le tudták fedni?), és így inkább ajánlottak a külső antennás eszközök. (A TL-WDR4300 modellt pedig azért nem ajánlom az esetedben, mert gyakran panaszkodnak arra, hogy nem túl erős WiFi jelet biztosít, ami nem előnyös nagy terület esetén.)
Egyébként hol látsz RT-N18U router-t 13-ért?
-
válasz
ViZion #36226 üzenetére
TENDA W330R vélemény: Nagyon gyenge hardver, nem ajánlott.
Ha nincs 5 GHz-es WiFi-re igényed:
- és nincs gigabites LAN igényed, akkor: Asus RT-N12 D1
- és van gigabites LAN igényed, akkor: Asus RT-N18U
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest