- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cellpeti #15788 üzenetére
Akkor lehet, hogy nem jó "tokot" választottál, pl lehet hogy SLIM-et kellett volna...
(A "régi/békebeli" vastag tok, meg a vékony tok(SLIM) 2 külön méret)
Még így is előfordulhat, hogy 1mm-el esetleg beljebb kell vágni, mint ahol jelzi, de ez nem a Nero hibája, a különböző nyomtatók/nyomtatási procedúra pontatlanságából ered.. -
F34R
nagyúr
-
-
ArchElf
addikt
válasz
cellpeti #14418 üzenetére
Ha meg csengőhangnak szeretnéd, akkor vágd meg ~30 mp-re... Egyébként pedig:
1) darabold és a túloldalon illeszd össze
2) ne MMS-ben küld el (egyébként is horror ára van az MMS-nek...)Amúgy jobb mp3 tömörítés -> rosszabb minőség. MP3-at nem lehet ZIP-pel vagy hasonlóval tovább tömöríteni (ha mégis lehetne, akkor pedig már úgyis benne volna magában az mp3 tömörítési eljárásban, tehát mégsem lehetne
)
AE
-
RootRulez
félisten
válasz
cellpeti #14418 üzenetére
Én erre a célra az Easy CD-DA Extractort ajánlom. 8kb/s-ig tudja tömöríteni az mp3-at, ami talán még sok is neked, bár ez függ a szám hosszától.. 8bbit/s-al tömörítve egy perc kb. 60-80kb
-
-
-
válasz
cellpeti #13048 üzenetére
Hali!
Ahogy Gabás is említi, az programonként más és más. Vannak olyan progik, amikhez nem is lehet "magyarítani", vannak, amelyekhez be kell regisztrálni a fejlesztő cég honlapján és adnak szoftvert (de ellenőrzik keményen a minőséget) és van olyan is, amihez meg adnak un. translator uty-t.
Fire.
-
-
-
válasz
cellpeti #12864 üzenetére
Mondjuk a PH hivatalos oldala?
http://www.dj-beat.hu/phimage/new.phpEsetleg a noob.hu?
Vagy nem értem, ilyesmi képfeltöltőket kerestél?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
cellpeti #12860 üzenetére
OCR az egy programtípus, olyan mint a szövegszerkesztők, táblázatkezelők stb, nem egy konkrét program. Az OCR programok általában fizetős, drága programok. Trial, próbaváltozat
Optical Character Recognition = Optikai karakterfelismerés. -
válasz
cellpeti #12848 üzenetére
Ami magyar szöveget (ékezetet) is kezel:
Fizetős vagy EPSON nyomtatókhoz ingyen adják: Abby Fine Reader, ennek DOC fájl is lehet a kimenete
free-ocr.com korlátozásokkal: kép nem lehet nagyobb, mint 2 MB, nem lehet szélesebb és magasabb, mint 5000 pixel és maximum 10 kép feltöltés/óra. TXT fájlt kapsz, abból csinálsz DOC fájlt.
-
kételkedem
addikt
válasz
cellpeti #12697 üzenetére
A win saját tűzfala is jobb mint a semmi! A tűzfal programok több szolgáltatást nyújtanak, folyamatosan fejlesztik őket. Talán úgy viszonyul a win saját tűzfala egy jó tűzfal programhoz, ahogyan a Paint a Photoshophoz.
A CIS azért tetszik, mert tűzfal és vírusirtó is egyben. Nem volt vírus, vagy egyéb kártevő a gépemen mióta használom. Szeretem biztonságban tudni a gépem és az adataim. mivel erről a gépről szoktam netbankon keresztül intézni a pénzügyeim. -
válasz
cellpeti #12651 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy eltünteti az IP-t? A géped IP-jének mindig kell látszódnia, különben semmi választ nem fog kapni a szerverektől (vagyis nem fogsz tudni netezni).
Proxyn keresztül lehet megoldani, hogy ne a te IP-d látszódjon (de így is visszakövethető pl. a rendőrség által).
-
kételkedem
addikt
válasz
cellpeti #12651 üzenetére
Hide My IP 5.0 fizetős
Notebook BatteryInfo ingyenes
-
Psychonaut
veterán
válasz
cellpeti #12178 üzenetére
Borítók: Cdcovers.cc
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
cellpeti #12083 üzenetére
Ha ftp servert szeretnél ird be googlebe free ftp server softver.
-
Psychonaut
veterán
-
localhost
Közösségépítő
válasz
cellpeti #11138 üzenetére
Gmail drive nem jó?
-
Horka1
tag
válasz
cellpeti #11125 üzenetére
A Windows Movie Maker, vagy ez egy kicsit többet tud, de elég egyszerű még! De ha kezdő vagy a témában, akkor a Movie Maker tökéletes a videó-szerkesztést megismerni! Szerintem!
AVS video editor -
sfdrakex
nagyúr
válasz
cellpeti #11011 üzenetére
mp3cutdirect cutot elinditod, opennel megnyitod a fájlt ait vágni akarsz, beadja a hanghullámot ott kijelölöd amit kiakarsz vágni és cut,majd nyitsz ujat oda meg beilleszted a kivágott hullámot, vagy a többirészt vágod ki amit nem akarsz megtartani és azt hagyod ott ami kell. Angolul meg tessék megtanulni pc használathoz szerintem bár már sok a magyar nyelven is tudó program elengedhetetlen. Én anno 90 körül szotárral az ölben használtam a gépet, meg haverok is magyar szoftverünk nem volt angolul 9 évesen nem igen tudtunk hát szótáraztunk. Mostmár online szótárak vannak egyszerübb mint nekünk volt, tessék tanulni önállónak lenni.
-
-
-
atesz117
aktív tag
-
joe2005
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged