Hirdetés
- 
			  Mobilarena      Ajánlott ingyenes Windows programok Ajánlott ingyenes Windows programok     
 Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kókuszdió nagyúr válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreSegíts magadon az isten is megsegít ,találtam egy teljes vírusmentes magyar nyelvű youtube-s leszedőt ,minden fajta minőségbe és fájlrendszerbe konvertál ,mindenkinek csak ajánlani tudom ,ráadásul magyar nyelvű! 
 4K Video downloader 
- 

pc360 addikt válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreAlmappák tartalma nélkül, Így...  A fájlbéli különbségeket pedig általában az okozza, hogy a Neszére kiszedem a nemkívánatos nyelveket a csomagokból, csak az angolt és az esetleges magyart meghagyva. Ezer gépen volt tesztelve, szóval nyilván nem itt van a gond. A fájlbéli különbségeket pedig általában az okozza, hogy a Neszére kiszedem a nemkívánatos nyelveket a csomagokból, csak az angolt és az esetleges magyart meghagyva. Ezer gépen volt tesztelve, szóval nyilván nem itt van a gond.Én nyugodt vagyok, csak azt nem értem, hogy mit olyan nehéz felfogni azon, hogy a rendszere hibás. És akkor elkezd nekem 20 év lófaszt nem érő számítástechnikáról magyarázni, meg leőrültözni. Az ilyen embereket eltiltanám még a villanyborotvától is, nemhogy a számítógépektől. 
- 

DrDobos őstag válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreKöszi, megnezem oket!  
- 

minionair csendes tag válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreKöszi,ez a classic shell tokeletes,mostmar atlathato minden vegre. Van amit javasolt/erdemes tenni windows 10 eseten? Pl amitől gyorsabb lesz,felesleges dolgok eltavolitasa,akármi. 
- 

ALFA senior tag válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetérepc360-nak volt igaza: 
 "Ez csak feltételezés részedről, hogy te is ideokoskodhass, ahogy nézem."
- 

üzenetére King Unique

üzenetéreakkor ahhoz a dolgozónak is alkalmazkodnia kell. Ja, ha szerinted igy van, akkor rendben. . 
- 

üzenetére King Unique

üzenetéreMert ott az IT szakértő azt jelenti, hogy iphone és ipad és hasonló, egy kézben elférő kütyüket két hüvelykujjal képesek kezelni. 
 Volt egy cikk egy évtizede, EU-s projektben több város átállt szabad szoftverre, egyedül Birmingham bukott bele. A helyzet azóta csak rosszabb lett.40454-re: Rossz az okoskodásod, az ő szemléletük az, hogy ha valakit felvettek a rendőrséghez vagy önkormányzathoz, akkor elvárja, hogy nyugdíjas koráig még a képernyőképet se változtassa meg senki. 
- 

üzenetére King Unique

üzenetéreIgen, valószínű, de itt nem releváns. Csak ennyi lett volna a mondanivalóm. Közel sics akkora jelentősége, mint amennyi karaktert rááldoztunk.  
- 

üzenetére King Unique

üzenetéreEz csak feltételezés részedről, hogy te is ideokoskodhass, ahogy nézem. Amúgy mi nem szervezet és vállalat vagyunk a legtöbben a fórumon, szóval teljességgel irreleváns ez itt, ahogy maga a 8.1 is a 7 és a 10 árnyékában. Itt nincs az az indok, ami miatt bárkinek is ezt a köztes verziót ajánlanánk. Te pedig használd egészséggel, és pacsi a yardoknak is e csodálatra méltó tettükért.  
- 

üzenetére King Unique

üzenetéreÖhm. Miért? Mert nincs pénz a fejlesztésre, vagy mert közük nincs a biztonság témaköréhez? Ilyennel én nem dicsekednék. 
- 

válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreKöszi, megnézem otthon. Már utánajártam ennek, és más infót találtam az MS oldalán, de ezek szerinte még megoldható. 
- 

válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreÍgy van. Nagyon jó lett Windows 8.1, csak a user interface szokatlan. Viszont 3rd party start menüvel majdnem teljesen windows 7/10 szintre lehet hozni a felületet is. (#40429) bluemirage: ugyan a beta állapotban nincs igazad, mert hogy a beta teljesen mást jelent, mint amire te gondolsz, de abban teljesen igazad van, hogy nincs értelme windows 8.1-t használni, hacsak nem kénytelen valaki újratelepíteni a rendszert, mert akkor lőttek az ingyenes win10 upgrade-nek. Saját tapasztalat, mert a laptopomon kénytelen voltam teljesen legyalulni a win10-es rendszert (ami 8.1-ről lett ingyenes update-elve), és már nem lehet updatelni azoknak sem, akik egyszer már megtették. De amúgy teljesen élhető a 8.1, van rendes desktopja, és a normál start menü is megoldható, mint ahogy fentebb írtam. 
- 

válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreA Béta hasonlat nagyon találó volt a 8.1-re.... és nem is stabilitása miatt, hanem a köztes állapotban való megrekedése miatt... 
 A Win7 nagyon elterjedt ... még mindig .... így számos szoft és hardver mind a mai napig kifogástalanul működik vele.
 A W10 a második legelterjedtebb rendszer és növekedése miatt is már csak szinte ezzel foglalkoznak a fejlesztők a W7 mellett. Az asztali 8.1 régen sem és most sem volt elterjedt vagy komolyan vehető rendszer, amit komoly referenciaként használtak volna a fejlesztők.
 Én most is azt javaslom, hogy van W7, vagy W10 legyen a PC. Persze ha lehet, akkor az utóbbi. Felesleges a 8.1-et használni. Az azt futtató jogtiszta gép simán upgradelhető (volt) W10-re, így nincs idők a 8.1 mellett. Én is használtam korábban otthon és ment is vele Sony Vegas 12 és 13 is. De attól még felejtős a rendszer 2017-ben.
- 

üzenetére King Unique

üzenetéreIgen, csak az egész értelmét veszti a 10-essel - erre utaltam főleg. 
- 

üzenetére King Unique

üzenetéreMár linuxra is van ms-hez hasonló cég, bitnami néven fut, telepítő csomagokban utazik. 
- 

üzenetére King Unique

üzenetéreSzerintem ezt hagyjuk, nem teljesen értik itt a hozzászólók a nyílt szabvány fogalmát. 
- 

üzenetére King Unique

üzenetérePont a monopolhelyzet miatt nincs akkora piacuk a többinek. Nyilván arról beszélünk, ami mérvadó. És legtöbb esetben sajnos nem a jó a mérvadó. 
- 

akaido addikt válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreKét tipp: 
 Emcee
 Emcee gives you a better way: one customizable keystroke or hot-corner gesture, or a tap on an icon brings up live thumbnail views of all your apps, both desktop and Windows Store, in one convenient, easy to manage view.
 PaperPlane 
- 

mezis félisten válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreCsak elméletileg: Ha beállítom a böngészőben, hogy az ilyet az MS Office-val jelenítsen meg, akkor betölti az Office-t, ahhoz meg a file-odat. Ezt meg save-elhetem. Konvrzió képpé ?  
- 

andatti senior tag válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreSzerintem igen. Vagy csinálsz egy másik axcot csak erre a célra és onnan linkeled mindig a képeket. Nem tudom mennyire lassan tölti be, de 1ébként /szerintem/ tökéletes lenne... 
- 

localhost Közösségépítő válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreSaját ms vagy google tárhelyed? 
- 

mttssz senior tag válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreHa csinálsz accountot akkor korlátlan ideig őrzi, illetve megőrzi a kép eredeti méretét, nem méretez át bár nem emlékszem hogy van-e lehetőség thumbnail linkelésre. Reklámot meg még nem láttam az oldalon, de az ellen aktívan teszek. 
- 

mttssz senior tag válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreimgur? 
- 

akaido addikt válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetére
- 

KisTücsök addikt válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreKöszi! Ez jó lesz. 
 ___Még egy progit keresnék. Video capture. Netről szeretnék videót felvenni. Hangot is vegyen fel természetesen. Hátha tud valaki ilyesmit. 
- 

Sk8erPeter nagyúr válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetére"A korrektség kedvéért, igen annyit hozzáfűznék kiegészítésként, hogy Win7 esetén leválasztásnál valóban eltávolítja az illesztőprogramot is hülye módon USB-s eszközöknél. De Win8/8.1/10 esetén már nem tapasztaltam." 
 Most a brd által említett programra gondolsz, vagy úgy általánosságban? Csak mert ha utóbbi, akkor nem tapasztalom - vagy ez eszközfüggő, és nem sikerült reprodukálni? (Vagy annyira ritka jelenség, hogy nem tűnt fel, hogy akkor valóban eltávolította az illesztőprogramot eltávolításnál.) (Vagy annyira ritka jelenség, hogy nem tűnt fel, hogy akkor valóban eltávolította az illesztőprogramot eltávolításnál.)Mondjuk saját gépen az USB Safely Remove-ot használom én is, igazából a legjobb, amit ismerek, és én is promón keresztül használom a teljes, legális változatot. 
- 

brd nagyúr válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreIgen, de ez szándékosan ilyen. Én egy olyan géphez használom, amihez az intel (direkt kicsi), az AHCI drivert rosszul írta meg, és nem hotswap-képesek emiatt a S-ATA portjai. Ezzel a programmal viszont az OS felé is szabályosan le lehet választani így is. 
- 

üzenetére King Unique

üzenetéreItt egy példa. 
- 

üzenetére King Unique

üzenetéreHa másik portba dugod, normális, hogy telepít programot, mert az a porthoz van kötve. Ugyanabban a portban akkor telepíti újra, ha a leválasztásnál használsz valamilyen külső programot, ami nem csak leválasztja, hanem az illesztőprogramot is eltávolítja a portról. 
- 

Kernel nagyúr válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreSATA-porton csak jelátvitel van (nem tápáram) a motor megállítása egy motorleállító parancs küldésével történik. Én is jobban szeretem, ha sikerül szoftveresen leállítani a motort, de ha nem, akkor lekapcsolom. A HDD-k erre fel vannak készítve, a hangos kattanás sem árt neki, inkább megnyugtató, hogy rendesen parkolva lett a fej. De van itt valahol egy szakmai topik, majd meg lehetne kérdezni a hivatásosoktól. Nem tudom, szedtél-e már szét HDD-ket, azt a bizonyos kattanást én nem látom problémásnak. (Mindezt nem laikusként írom, korábban videoszervizt is üzemeltettem stb. vagyis van némi rálátásom.) 
- 

LonGleY veterán válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreEgy ilyen program is ugyanúgy csak tippelni tud. Az adatbázisuk az, ami ha tartalmazza az eszközt, akkor konkrétabb infókhoz juttat. De az ismeretlen cuccoknál nem lesz egyik se előrébb. Az AIDA64-nél még nem láttam részletezőbbet, de van még a Speccy, SiSoftware Sandra stb. 
- 

cigam titán válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreMiért nem jó az energiabeállítások megfelelő konfigurálása? 
 Amúgy meg no disk sleep
- 

AtHoS nagyúr válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreNem vagy elég kitartó  Win 8.1 HP x64 alatt ezt írta ki nálam a megadott mappába egy NoSleepHD.txt fájlba: "NoSleepHD v2.0 Tick! By Ashutosh Agarwal - agarwal@hotmail.co.uk" Tedd csak be win7 kompatibilis módba  Még csak rendszergizda mód sem kell neki és úgy indítsd el Még csak rendszergizda mód sem kell neki és úgy indítsd el
- 

AtHoS nagyúr válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreNem próbáltam, de elvileg ugyanaz a funkciója, mint az említett MACes proginak: NoSleepHD 
- 

zone őstag válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A fájlbéli különbségeket pedig általában az okozza, hogy a Neszére kiszedem a nemkívánatos nyelveket a csomagokból, csak az angolt és az esetleges magyart meghagyva. Ezer gépen volt tesztelve, szóval nyilván nem itt van a gond.
 A fájlbéli különbségeket pedig általában az okozza, hogy a Neszére kiszedem a nemkívánatos nyelveket a csomagokból, csak az angolt és az esetleges magyart meghagyva. Ezer gépen volt tesztelve, szóval nyilván nem itt van a gond. 

(Vagy annyira ritka jelenség, hogy nem tűnt fel, hogy akkor valóban eltávolította az illesztőprogramot eltávolításnál.)
 (Vagy annyira ritka jelenség, hogy nem tűnt fel, hogy akkor valóban eltávolította az illesztőprogramot eltávolításnál.) 

Még csak rendszergizda mód sem kell neki és úgy indítsd el
 Még csak rendszergizda mód sem kell neki és úgy indítsd el