Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Youtube videó letöltéshez az összefoglalóban írt [4K Video Downloader] ajánlott, vagy van jobb ennél? Esetleg jó lenne ha a videót konvertálni tudnám mp3-ba -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Most húztam újra a Win10emet, a kérdésem pedig az, hogy van jobb file manager jelenleg, mint a totalcommander? Ezer éve azt hasznalom, de ha van jobb, nyitott vagyok a váltásra
-
DrDobos
őstag
-
DrDobos
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nem igazán szeretnék élni ilyenekkel. Az onlineal az a gondom, hogyha van ilyen, hogy szeretném 1080p-ben nézni, gondolom ez az online felvételekkel nem igazán jön össze
Ha jól tudom torrentre órákkal később teszik fel, én pedig még ma esteéjszaka még meg szeretném nézni -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Egy egyszerű programot keresek, amivel ma este fel tudom venni a laptopom képernyőjét, amin az M4sport fog menni (forma1-et szeretném felvenni, élőben nézni nem lesz leehtőségem). Semmi vágó, vagy bármi egyéb nem kelll nekem, csak simán fel szeretném venni, késbb megnézni, és letörölni. A beépített Windowsos recorder tudtommal max 30 percet tud felvenni magától, sajnos emiatt az nem igazán alkalmas, nekem kb 2 óra kellene
Köszi szépen a segítséget -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Olyan programot szeretnék, ami segitsegevel meg tudom azt csinalni, hogy elore beallitott idopontban kepernyofelvetelt keszit, elore meghatározott ideig! Persze ugy kellene nekem, hogy a hangot is felvegye
Elore is koszonom 
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ha van ilyen, ami több dokumentumot tud egybetenni, szépen egymás után
Előre is köszönöm a segítséget. -
-
DrDobos
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Közben csak eszembe jutott, hogy csináltam a két partíciót. Valahogy sikerult az akkori telefonom által kezelhetetlenné tennem az sd-t, és áttettem a régibe. ("a kártya hibás vagy sérült")Az anno a már akkor is régi telefonomba(már okos! de az elsők között volt) tettem bele az sd-t, utána azt hiszem kikapcsoltam a telefont, így már nem érzékelte telefonnak, hanem csak az sd kártyát dobta fel. Talán testdiskkel megmentettem a kártyát, és azután csináltam rá a két partíciót a Minitoollal

-
DrDobos
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi mindkét választ, menet közben átugrottam egy haverhoz, akinek volt card reader slotja, és ott megcsináltam a Minitoollal

-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Még évekkel ezelőtt egy 16 GBos SD kártyán létrehoztam két partíciót a Minitool Particion wizard-dal, de fogalmam sincs hogy
Ha a mostani telefonomat a géphez csatlakoztatom a program az sd-t nem érzékeli. Rövidre zárva formázni akarom egy partícióvá a kártyát, ehhez kellene valami program, vagy egy mód, ahogy a Minitool-lal felismerhetővé tehetném.
Köszi -
DrDobos
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi, megnezem oket!

-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel a gépem komponenseinek hőmérsékletét tudom figyelni.
Köszönöm

-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Zenehallgatásra milyen programokat ajánlotok?
A Winamp nekem annyira bonyolult, és kicsi
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Processzor, Videókártya, stb figyelésére a SpeedFan-t használom, ez volt a legegyszerűbb megoldás. Ez megbízható? Vagy van más jó program e cél érdekében?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elore is koszonom
Előre is köszönöm a segítséget.
)