Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Üdv!
Excelben készítettem cikkeimhez, összefoglalóhoz táblázatot. Amikor betettem ide, úgy volt beállíthatva, hogy csak megtekintetni lehessen, beleszerkeszteni ne, ez ok. Ezt tudja a Google Drive is. Viszont a spec. MSO formázásokkal már nem boldogul, ha átkonvertálom a saját táblázat formátumába, hogy meg tudtam osztani. Ezért tértem át OneDrive-ra, mert ott online Excelben jeleníti meg és ez a rész is teljesen ok.
Viszont, amivel nem tudok mit kezdeni, az a letöltés funkció....mert mindkettőben letölthető az adott dokumentum, amit én nem szeretnék megengedni. Viszont ennek korlátozását egyikben sem láttam beállítási lehetőségként. Próbálkoztam Excelben a füzetvédelemmel, de azt meg OneDrve-nál az online verzió nem tudja kezelni, csak az offline Office.Kérdésem az lenne, hogy létezik olyan online tárhely + táblázatmegjelenítő, amiben egyrészt csak megtekinteni engedi, illetve a letöltés külső szemlélőnek inaktív

Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest