- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Üdv!
Excelben készítettem cikkeimhez, összefoglalóhoz táblázatot. Amikor betettem ide, úgy volt beállíthatva, hogy csak megtekintetni lehessen, beleszerkeszteni ne, ez ok. Ezt tudja a Google Drive is. Viszont a spec. MSO formázásokkal már nem boldogul, ha átkonvertálom a saját táblázat formátumába, hogy meg tudtam osztani. Ezért tértem át OneDrive-ra, mert ott online Excelben jeleníti meg és ez a rész is teljesen ok.
Viszont, amivel nem tudok mit kezdeni, az a letöltés funkció....mert mindkettőben letölthető az adott dokumentum, amit én nem szeretnék megengedni. Viszont ennek korlátozását egyikben sem láttam beállítási lehetőségként. Próbálkoztam Excelben a füzetvédelemmel, de azt meg OneDrve-nál az online verzió nem tudja kezelni, csak az offline Office.Kérdésem az lenne, hogy létezik olyan online tárhely + táblázatmegjelenítő, amiben egyrészt csak megtekinteni engedi, illetve a letöltés külső szemlélőnek inaktív

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest