Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Kernel
üzenetére
Igen ezt tudom, alap..
USB-SATA átalakítás, 2,5" táplálva USB-ről van, illetve Windowsnál ismert jelenség az aktív USB-port.
Hirtelen árammegszakítás, erőltetett parkolás, hogy árt-e, vagy sem akkorát neki, az kérdéses. Egy merevlemeznek (elvileg) ki kell bírnia, ha kihúzzák alóla a tápot, max, ha adatkapcsolat volt és pufferben a cuccok, azok azok vesznek el. Na de folyamatosan, x időn keresztül, több 100-1000 alkalommal megszakítani, és semmi negatív hatása nem lesz?? Hát nem tudom...
Windows, illetve Linux is a megfelelő helyre kattintva full leállítja, gondolom nem véletlen van azoknál se így beállítva gyárilag.
Igaz nem kísérleteztem ki, hogy ennek hiányában biztosan tönkremegy-e, vagy sem - bár hallani itt PH!-n is bizonyos esetekről - de nem is akarom kísérteni a dolgot. Már hangra is bőven érezhető a kettő a különbség, hogy melyik az "egészségesebb".
(#34908) brd: "Ugyanabban a portban akkor telepíti újra, ha a leválasztásnál használsz valamilyen külső programot, ami nem csak leválasztja, hanem az illesztőprogramot is eltávolítja a portról."
Ilyet nem nagyon csinál egyik külső leválasztó se. Ilyet csak Windows 8.x-nél láttam, ha gépházból távolítom el, mert az full leszedi az eszközillesztőt is.
Sőt, ha a Windows sajátjával választom le és uazt a portot használom, akkor is többször előfordul(hat), hogy újból telepíti egy restart, vagy akár újbóli csatlakoztatás után, tapasztaltam több rendszernél is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gumi és felni topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest