- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Hm. Az, hogy hosszas silabizálás után kivehető valami, még nem legitimizálja azt, hogy átolvasás nélkül idebasszon valamit, már elnézést. Ettől az újmagyartól is kiver a víz, mikor toldalékot, ragot nem ismer. Oda vigye ezt a nyelvezetet, ahol nyerő. Lehet, hogy én vagyok ettől a szarfej, de olyan értelemben nem foglalkoztat a dolog, hogy ha megragad pár, átbillenthető fejben az igény, meg hogy gáz igénytelenül írni és máshogy csinálja, akkor már jobbá lesz a digitális világ. Nem vagyok próféta, de mindet, korlátlan ideig én sem nyelek le, van egy határ, egyedül sem vagyok vele, csak belefáradtak/nem mernek szólni a jobb érzésűek. Próbálom a szebblét felé terelni a folyamokat, néha kitör. Remélem mindenki tudja építőleg hasznosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Gyúrósok ide!
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Processzorok Olcsón Garanciával
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest