- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Hm. Az, hogy hosszas silabizálás után kivehető valami, még nem legitimizálja azt, hogy átolvasás nélkül idebasszon valamit, már elnézést. Ettől az újmagyartól is kiver a víz, mikor toldalékot, ragot nem ismer. Oda vigye ezt a nyelvezetet, ahol nyerő. Lehet, hogy én vagyok ettől a szarfej, de olyan értelemben nem foglalkoztat a dolog, hogy ha megragad pár, átbillenthető fejben az igény, meg hogy gáz igénytelenül írni és máshogy csinálja, akkor már jobbá lesz a digitális világ. Nem vagyok próféta, de mindet, korlátlan ideig én sem nyelek le, van egy határ, egyedül sem vagyok vele, csak belefáradtak/nem mernek szólni a jobb érzésűek. Próbálom a szebblét felé terelni a folyamokat, néha kitör. Remélem mindenki tudja építőleg hasznosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Eredeti játékok OFF topik
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- PlayStation 3
- Motoros topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest