Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni a fenti témában. Jópár gépre fel kell tennem Win7-et, ezek a gépek nagyrésze teljesen egyforma. Ezekkel nem is volt semmi gond, még sysprep nélkül is ment. Biztos amatőr a módszer, de eddig még nem csináltam ilyet úgyhogy örülök ennek is. Meg aztán az aktiválás KMS-en megy, domainben meg nincsenek a gépek.
A gondom azokkal a gépekkel van amelyekben alaplacsere volt. Elvileg sysprep generalize opció arra van, hogy újra felpakolja a drivereket indulásnál, ehelyett bootoláskor újraindul.
A kérdés, hogy lehetne egy teljesen hardverfüggetlen image-t csinálni?
A legegyszerűbb megoldás nekem az lenne, ha gépből winyó ki, másikba be és image-t rá. A többi gépnél ezt csináltam Macriummal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest