- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- iPhone topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2025: Mire a Sony-Honda autó piacra kerül...
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
tud valaki egy jó képnézegető progit, ami hasonló az Acdsee-hez, tehát
van külön böngésző nézete, ahol lehetőleg állíthatóan kicsi a keret (kevesebb holttér)
1. itt csoportosan kijelölhetők képek átnevezésre
2. csoportos átméretezésre (opcionálisan új névvel is tud menteni, nem csak felülírni mint az xnview)
3. csoportos konvertálás ugyanez (pl. bmp-->jpg)
4. ezek a funkciók kipakolhatók ikonként a menüsorba (nem kell keresgélni a menük alján)
5. Teljes nézetben görgetővel lehet lépkedni a következő képre
6 duplaklikkel vált böngésző nézet (ikonok) és teljes nézet (1 kép/menük látszanak) közt
7. (na jó, ezt úgy sem tudja semmi: B/J és J/B egérgombbal vált full sreen-re és vissza)
(nagyjából ezeket kellene tudnia, képek nézegetése/kiválasztása, küldéshez átnevezése, átkonvertálása, átméretezése képszerkesztésre ott a PS)- Az acdsee nagy, lassú és tohonya és nem lehet kikapcsolni, hogy ne gyűjtsön mindent adatbázisba
- az xnview nem tud csoportosan átméretezni és új névvel menteni (pl resize of...) ez gyors mailküldésnél kell
- emellett minden beállítást (pl. plusz ikonok a fejlécen) 3-4 újraindítás után elfelejt (pedig úgy van beállítva, hogy ini fájlba ment, nem registrybe)
- az infranview szóba sem jöhet...a Lightroom ezeket tudja? én eddig acdsee-vel keresgéltem a képek közt és abból húztam át PS-ba.
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest