- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy oldalam, ahonnan mostanában valami miatt a letöltés megszakad és a userek nem tudják teljes méretben letölteni a fájlt ha a böngésző letöltőjével töltenek. Ha letöltés managerrel töltenek akkor minden okés. Az a gondom, hogy a nekem olyan programra volna szükségem, amely nem a jobb egérgomb paranccsal kezdi letölteni a fájlt, hanem mint mikor normálisan bal egérgombbal valaki rákattint hogy letöltés akkor az explorer automatikusan ezt a bizonyos letöltő programot hozza be és ne az internet explorer-be beépített letöltőt! Jobb egérgomb nálam tiltva van, ezért kéne bal gombos megoldás. Flashgetben ugyan be van rakva nekem hogy internet explorer-rel történő töltéskor is automatikusan indítsa el a flashgetet, de neálam nem működik, hiába van beállítva. Ja és persze ingyenes letöltő kée explorer-hez. Remélem érthetően írtam le, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bioshock 2 Special Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest