Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy oldalam, ahonnan mostanában valami miatt a letöltés megszakad és a userek nem tudják teljes méretben letölteni a fájlt ha a böngésző letöltőjével töltenek. Ha letöltés managerrel töltenek akkor minden okés. Az a gondom, hogy a nekem olyan programra volna szükségem, amely nem a jobb egérgomb paranccsal kezdi letölteni a fájlt, hanem mint mikor normálisan bal egérgombbal valaki rákattint hogy letöltés akkor az explorer automatikusan ezt a bizonyos letöltő programot hozza be és ne az internet explorer-be beépített letöltőt! Jobb egérgomb nálam tiltva van, ezért kéne bal gombos megoldás. Flashgetben ugyan be van rakva nekem hogy internet explorer-rel történő töltéskor is automatikusan indítsa el a flashgetet, de neálam nem működik, hiába van beállítva. Ja és persze ingyenes letöltő kée explorer-hez. Remélem érthetően írtam le, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest