Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
válasz
TheNewDawn
üzenetére
7559 a 7567 elődje. Szintén ajánlott modell és abból az FHD is IPS kijelzős ellentétben a 7567-el.
-
Khelben
nagyúr
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Az Asus ROG a G sorozatot jelöli. A GL a "light" változat, műanyag vacak. Lenovo Y520 szintén. A Dell 7567 is műanyag, de két kategóriával jobb minőség plusz 3 év Dell garancia van mögötte. És a hűtése is jó.
-
TheNewDawn
addikt
Amennyire tudom, az ASUS ROG szeria elég jó, pl ASUS ROG Strix ZX553VD az pont 300 körül van, és én legalábbis eddig jókat olvastam/hallottam róla, de szerintem ebben a topikban elég sokan vannak, akik nálam sokkal jobban értenek hozzá.
Ugye ha jól értettem, akkor 300 körüli összegben ha választani kell az ASUS ROG Strix ZX553 a Lenovo Y520 és a Dell 7567 között, akkor az utóbbi nemde ? -
Ronam
addikt
Sziasztok!
Egyik kedves ismerősöm szeretne mostanában laptopot venni, de nem igazán vagyunk képbe, hogy mi is lenne a jó választás, remélem tudtok segíteni
.(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Pár héten belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? 130-150 ezer Ft.
(3) Felhasználás? Leginkább filmnézésre, és netezésre használná.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nem igazán játszana rajta.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15.6", ilyen árkategóriában lehet kapni FHD kijelzőset? IPS nem fontos.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Heti 1-2 alkalommal.
(7) Operációs rendszer? Nem fontos, de ha belefér a keretbe, akkor jó lenne rá egy W10.
(8) Tárhely mérete és típusa: 1TB-os vinyóra gondoltam, SSD nem fontos, optikai meghajtót nem kérdeztem.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? HDMI és webkamera jó lenne, bár utóbbi szerintem a legtöbb gépben már van.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Új gépet szeretne mindenképp, úgyhogy a használt most nem játszik.Előre is köszönöm!

-
Khelben
nagyúr
válasz
sztanozs
üzenetére
sztanozs (#134487) : Fujitsu A557
sid87 (#134488) : Fogd kézbe és meglátod. A teszkós tejfölöspohár anyaga is ellenállóbb, mint amibe ezt a gépet csomagolták.
(#134489) Eddy_ : kicsit feljebb kell menni árban, de a Dell E5570 kb. tudja azt, amit szeretnél. Ha olcsóbban kell, akkor a fenti Fujitsu. És ezzel el is fogytak az ips-es munkagépek.
-
Eddy_
csendes tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Kb. 1 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
300ezer
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Egyetemi feladatok, beadandó/kisebb nagyobb programozási feladatok Visual Studioval
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Jelenleg van mellette asztali gép így ez kilőve
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15.6" IPS matt
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Heti rendszerességgel, utazás közben nem sűrűn
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Nem kell kapunk win10-et
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD előny, szerintem a 8gb RAM kellhet (néha egy-két virtuális gép előfordulhat)
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Talán HDMI de ez talán majdnem mindegyiken van illetve a világítós bill. egy giga nagy UP lenne!
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Első sorban új -
Burki
aktív tag
Köszönöm a segítséget!
(#134478) Tikakukac:
Nagyjából 15k-ból szeretném kihozni. A kínai rendelés után rájöttem,hogy olcsón nem úszom meg. Fellowes PrivaScreen mennyire lehet jó választás? Ez nagyjából fedné azt a lélektani határt, amit még hajlandó lennék rákölteni, de nem merek úgy rendelni belőle,hogy nem tudom mennyire hatékony.
-
Stylerr
addikt
-
JDMKid
tag
-
Stylerr
addikt
Köszönöm!

Erről a laptopról mi a véleményetek? Általános felhasználásra, irodai alkalmazásokra, és játékra lenne használva, de nyilván nem a legújabbakra. -
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Nem találtam megfelelőbb topikot, így jobb híján itt teszem fel a kérdésemet, bízva abban,hogy itt több kompetens kolléga lesz a kérdés szempontjából.
14"-os notebook kijelzőre keresek betekintésvédelmi szűrőt. eBayen rendeltem kínából egyet, de nem az igazi, viszont a kövezkető vétellel nem szeretnék lyukra futni. Használ valaki ilyet? Van ajánlott kategória? Szeretném,hogyha a kijelző csak és kizárólag szemből nézve lenne olvasható. Ne csak halvány/fakó legyen, hanem egyáltalán ne legyen látható. Akár privátban is örülnék a válasznak, hogyha nagyon off topic a kérdés.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Stylerr
addikt
Ebben IPS vagy TN panel van? Sehol nem találok leírást róla.
-
Tikakukac
titán
válasz
Pyrandus
üzenetére
Normális tesztben ahol nem sajnálnak 50-70k-t egy méricskére, ott van ilyen adat is.
A te géped tesztek szerint 230 cd/m² plafont tud, ez kb. az átlag, olyan 200 és 250 között szórnak az átlagos gépsasok.
Fejből bevallom az enyémet sem tudtam eddig, de kimértem most: ez 347 cd/m²-t tud a a felső középen, 342cd/m² az átlag a panelre nézve, 79 cd/m² legalja minimumra húzva és 83 cd/m² az átlag a minimumra nézve.
A legújabb Mac Pro-k meg tudnak 550 cd/m²-et. Tegyük hozzá, ez kicsit csalóka, mert az nem semi-glossy, hanem glossy a javából, oda mindig sokkal több fényerő kell, hogy ne tükör legyen a panelből. Mattosnál nyilván kevesebb is elég és látsz mindent.
Van ott azért adat, látod, csak keresni kell. Hogy neked mi a megfelelő érték, nem tudom. Nyilván nem sokat számít egy 800k-s gép ára, meg nekem sem, azokba a panel annyi, mint nekem ilyen gépből 2. De ha valami jobbat akarsz, mint ami a boltban tucatban áll akkor nem ez a te géped.
U.i.: ezért ér meg minden petákot akár egy olcsóbb x-rite is. Ott vannak a számok, homogenitás, diagramok. Nem kell susmusolni, hogy hát átlagtól jobb, rosszabb, nagymama térde kalácsa. Aki kicsit is komolyabban gondolja a dolgokat erősen ajánlom otthonra is.
-
Pyrandus
tag
Üdv. 13"2, 1366x768 matt Dell gépet kínálnak (Latitude 3340) Megfelelne a gép, de nem világos, átlagos, vagy erősebb a fényereje.
Ki tud tanácsot adni: átlagosnál erősebb fényerejű, 13"2-s gépet szeretnék. Van ilyen? Köszönöm az értő indormációkat.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Project: A
üzenetére
250 alatt nem lesz ennél jobb, úgyhogy ugyanezt. A következő lépcső 300k körül a Dell 7567, de ott nincs ips kijelző.
-
Khelben
nagyúr
válasz
sztanozs
üzenetére
(#134464) sztanozs: HP 250 G5 az egyetlen, ami nagyjából megfelel a feltételeknek. Jó kijelző itt sem lesz, csak sima TN panel. De legalább fullhd.
(#134465) Project: A : Nagyon messze vannak egymástól az igényeid és a pénzösszeg. Windows 8.1 támogatás már nincs az új gépeken, csak win10. A WoT max grafikához kb. háromszor ennyi pénz kellene.
Asus N551. Ez kifutó típus, de nagyjából megfelel a felhasználásodnak, elsősorban az ips kijelző és az ennyiért elérhető legerősebb vga miatt. Ramot, ssd-t lehet később is rakni bele.(#134466) dala : otthoni használatra asztali gépet vegyél, sokkal jobban jársz.
-
dala
tag
Sziasztok!
Gamer laptop vásárlása előtt állok és a segítségeteket szeretném kérni!
Leginkább AAA-s játékokra szeretném használni.
A keretem 300.000Ft lenne maximum.
Az aksi nem lényeges, mert otthoni használatra lesz.Előre is köszönöm!

-
tag
1, Azonnal
2, Maximum 260 ezer Forint
3, Munka, Játék, Fotószerkesztés, Videószerkesztés, WinServer kezelés, Virtuális gépek kezelése, HyperV
4, Word of Tanks, -szeretném maximum grafikán.
5, Igazából mindegy. Egy olyan képernyő kell ami pár év után is megállja a helyét.
6, 1-2 hetente, később előfordulhat hogy mindennap.
7, Windows 8.1
8, Tárhely: 1 TB elég egyenlőre, később maximum lecserélem SSD-re.
Memória: 8 GB elég egyenlőre. (DDR4)
9, HDMI, + alap csatlakozók.....
10, Új gép jöhet szóba csak!Várom az ötleteket.
Előre is köszönöm.Sziasztok.
-
Édesanyámnak szeretnék új gépet:
Az "Ez a gép jó?" jellegű kérdésekre nem tudunk válaszolni! *
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - ASAP
(2) A gépre szánt összeg forintban? ~150e
(3) Felhasználás? irodai programok, netezés, mozizás, minimál játékok
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? böngészős, illetve casual (nem erős 3D igénnyel)
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15", lehetőleg nagy betekintési szöggel
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nem lesz (valószínüleg) házun kívül sokat használva, de nem szükségszerűen lenne töltőn.
(7) Operációs rendszer? Windows
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? passz
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? esetleg irda/parallel port - mert egy régi HP 5/MP lézernyomtatója van, de próbálok szerezni hozzá print szerver kártyát
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? inkább előbbi -
Khelben
nagyúr
válasz
üzenetére
a ComputerImperium-ról vettem laptopot teljesen elégedett voltam
Volt garanciális ügyintézésed is? Mert eladni mindenki tud, akkor szokott beütni a sz..r, amikor valami elromlik.
-
Gaben92
őstag
válasz
Integreat
üzenetére
Szia,
A K501 fogad M.2 SSD-t is a HDD mellett, ((jobb lent az akku mellett), én ha SSD-t vennék biztosan M.2-t vennék a helyedben, mert így megmaradhat a HDD háttértárnak.
Hogy milyet vegyél abban itt tudnak segíteni.
HDD-t meg szerintem kéne cserélniük gariban bár jó kérdés, hogy ráfogják-e, hogy "biztos elejtetted a gépet és amiatt halt be".
Project: A: töltsd ki az összefoglalót és akkor lehet kapsz jobb alternatívát.

-
tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok, sajnos a jelenlegi megadta magát.
....szakértelemnek.... nincs hiánya, viszont meghallgatnám mások véleményét is.Olvasgattam teszteket, hozzászólásokat az alábbi modellekről: Lenovo Y700 és Asus ROG G551 .
5 évvel ezelőtt a ComputerImperium-ról vettem laptopot teljesen elégedett voltam. Zárójelben megsúgom, hogy nem technikai okok miatt ment tönkre, hanem azért mert találkozott némi folyadékkal a szerkezet.Szerintetek érdemes bármelyikre is beruházni vagy van jobb ötletetek?
Játszani a Word of Tanks-al fogok, illetve munkára kell WinServer kezelés, HyperV ilyesmi nyalánkságok.
Üdv.
-
Integreat
tag
Sziasztok!
vettem itt ajánlva asus k501-et, fél éve sincs meg, de behalt a hdd. pár kérdésem van: milyen ssd-t vegyek ebbe a hdd helyére? van hely neki külön ssd-re is hdd mellé? Ha igen, ez milyen típusú?
Garanciával kapcsolatos: HDD-t is cserélik garanciálisan? ez kb. mennyi idő, ha igen?
Lehet, hogy 'nem szakszerű használat miatt nem is garanciális?köszi
-
Khelben
nagyúr
válasz
csaby9
üzenetére
HP Probook 430 G4. Vagy ugyanez ssd-vel. Ha elég a 13,3-as kijelző, akkor ez tökéletes lenne a felhasználására. Jó hangszóró a 700 ezres gépekben sincs, úgyhogy az felejtős.
-
csaby9
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, Lányom laptop vásárlás előtt áll neki kellene valami használható laptop.
Előre is köszönöm a válaszokat.
1. November környékén
2. 200.000 ft körül
3. Felhasználás: sulit kezdek, ahhoz kellene valami új, erősebb, gyorsabb és ugyanakkor könnyebb gép, ezenkívül, képszerkesztések, böngészés, sorozat/film nézés.
4. Nem használok játékokat
5. Kijelző, a mérete és stílusa nem igazán tudom, hogy milyen kellene, hogy legyen. a jelenlegi dell inspiron n5040 laptopommal megvagyok elégedve. a fényes lehet, hogy kicsit zavaró lenne, általában ahol lehet, ott mattot választok.
6. Valószínűleg sokat lenne cipelve és elképzelhető az is, hogy utazás közben használnám.
7. Windows!
8. HDD+SSD lenne a legjobb de ha nincs benne SSD az sem tragédia. HDD legalább 500gb. Ram minimum 4gb de jó lenne a 8gb.
9. webkamera nyilván örülnék ha lenne rajta, de az a legtöbbnél alap felszereltség, ezen kívül a jó hangszóró se lenne hátrány, illetve szeretnék numerikus billentyűzetet (az előzőn nem volt, zavaró!)
10. új gépet szeretnék. elektronikai cuccokat nem szívesen veszek használtan. se telefont, se laptopot. -
B-Clone
aktív tag
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Az FX502 ugyan az mint nálunk a Gl502 csak nem erre a régióra lett szánva. Amúgy meg egy nagy rakás szemét az egész cucc, kár érte akár 1 forint is.
300-ért normális gépben 1060 újonnan nem lesz, 1050 ti is csak a Dell 7567-ben. Esetleg Asus G752 van még 970-el ami egy kifejezetten fasza gép 330 körül. -
TheNewDawn
addikt
Sziasztok az ASUS FX502VM tipusrol mi a véleményetek ?
( 16 gb ram 1 tb hdd 1060gtx es kártya i5 os proci) Javasoljátok vagy ebben a kategoriában vannak jobb márkák vagy tipusok ? Kerek 300 ezer lenne az ára. -
november
tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék vásárolni és ebben kérném a segítségeteket.

A következő 1-2 hétben.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
150-200 000 Ft közötti összeget szánnék rá.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Böngészés, filmnézés és Office programok futtatására.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem használnám játéra.
13-14 colig bezárólag keresek full hd-s ips-s panelt. Fontos hogy matt legyen, de ha nincs akkor jó a fényes kijelző is.
Havonta pár alkalommal lenne hordozva.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows 10 opercáiós rendszerrel érdekelne.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Hdd esetén legyen legalább 500 gb de inkább 1 terra. Ssd esetén a 128 gb is elegendő. Memórai minimum 4 de jobban örülnék a 8 gigának. Optikai meghajtó nem kell.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Fontos hogy legyen rajta Hdmi és legalább 2 db Usb 3 port. És ha belefér a keretbe akkor i3-as procival.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új gépet szeretnék.Szerintetek ez a gép megéri?
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-swift-1-sf113-31-p3by-ezust-matt-kijelzo-mar-2-ev-garanciaval-nxgnkeu008_win/8234/ -
Khelben
nagyúr
válasz
Baggio04
üzenetére
200-ból játékra valami ilyesmit kellene nézni: Pavilion. A ramot nem ártana 8 GB-ra bővíteni a SolidEdge-hez. Sajnos ebben az árban más gép nincs, ami normális anyagokból lenne és rendes garancia állna mögötte. Talán még az Asus K501, ebbe meg ssd-t kéne venni és ennek nem ips a kijelzője. A Pavilion van az edigitalban. Fontos, hogy csak a bj001 altípus az ips kijelzős.
-
Baggio04
aktív tag
Üdv.
Ismerősömnek lenne szüksége notebookra (laptop?) az iskola miatt.
Fő szempont a solid edge futtatása (gondolom legújabbal terveznek - rajzolnak), de persze befigyel minden hétköznapi dolog is, akár játék is.
Max 200 ezer lenne a felső határ, de olcsóbb sose gond (edigitalban nézelődik a srác, neki onnan kellene).
Semmi konkrét elkképzelése nincs, ezáltal én se tudok többet írni.
Mindenképp újat venne. -
Khelben
nagyúr
válasz
Mandarinn
üzenetére
Laptopból ennyiért ez a maximum. De ez használt, új gépből a legolcsóbb, ami 15,6-nál kisebb, az a 200k-s HP Probook 430 G4. Mármint ami ajánlott.
-
Lucky77
csendes tag
Sziasztok ! 300e-ig keresek gépet.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Következő két hét
(2) A gépre szánt összeg forintban? 300.000Ft max.
(3) Felhasználás? Netezés, irodai programok, filmnézés.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nincs játék
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 13-14" a legideálisabb számomra, Min Full HD, IPS, mivel nagyon kényes vagyok a kijelző minőségére, bár nincs tervben semmilyen video-vagy képszerkesztés egyenlőre. Lehetőleg fényes kijelző legyen, érintő is plusz pont.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Otthon lesz többnyire íróasztalnál, kanapén, ágyban, hordozva is lesz, bár nem heti rendszerességgel
(7) Operációs rendszer? WIN10, de FreeDOS is megfelel.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? 256-512GB SSD VAGY 1TB merevlemez. Optikai nem kell.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? Az esztétikum, és minőségérzet fontos szempont. Ezért is van 300e keret egy sima otthoni netezős gépre. A Lenovo Yoga 720 nagyon tetszik, tablet módja miatt is, erről külön kikérném véleményeteket.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Csak új.
Köszönöm előre is a segítséget. -
PandaMonium
őstag
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok,
Kis könnyű, hosszú akksi idős , venti nélküli, 12-14" közötti, jó kijelzős gépet keresek második laptopnak.
Az alábbit néztem ki, ez 100.000 Ft körül mozog újonnan bruttó, feljebb nem nagyon mennék.ASUS Vivobook E403NA-FA007
Ő mennyire megvető? Ajánlott? Van esetleg más gép ami jobban ajánlott?
Köszi!

-
Tikakukac
titán
válasz
levente222
üzenetére
A kérdés csak az, hogy ők honnan kapták az infót. Ha az Asustól vagy nagykertől, ugyanúgy lekváros buktát ér sajnos. Amíg valaki ki nem olvassa, nézi meg vagy bontja ki csak tippelgetnek.
-
Tikakukac
titán
válasz
levente222
üzenetére
Ha Asus ügyfélszolgálatra gondolsz, akkor már többször voltak itt emailek és hívások terítve: atom fogalmuk nincs melyik gépükbe mit raktak.
-
Khelben
nagyúr
válasz
BenQhunria
üzenetére
Ennyiért nem tudok olyan gépet, amiben értelmes dedikált kártya van. Nem véletlenül kerül annyiba az az Acer, a hardver árát nyilván a körítésen spórolták meg (felhasznált anyagok, megbízhatóság, összeszerelési minőség, stb.)
(#134433) feloman : a lehető legrosszabbakat sikerült megtalálni... HP 250 G5-öt nézzetek fullhd kijelzővel, ennyiből talán ssd-s is lesz.
-
BenQhunria
tag
(1) Még idén.
(2) Maximum 140.ezer
(3)Legfőbb felhasználás irodai programok, és egy kis játék(ezen a szinten tudom nem kell csodát várni)
dedikált videókártyás érdekelne.
(4) -
(5) Minimum 15"
(6) Napi szinten vinném.
(7) Nem lényeg.
(8) 500gb ssd nem szükséges, 4gb.
(9) -
(10) Ha esetleg van valami Baranya megyében akkor lehet róla szó. -
feloman
aktív tag
Sziasztok!
Sógornőm szeretne egy noteebook-ot otthoni alapfelhasználásra.
Mostanában lenne esedékes
160.000 Ft
(3) Felhasználás?
Irodai programok, internetezés.
(4) -
A legjobb, ami a keretbe belefér
Főleg otthon, évente párszor lenne csak elvíve nyaralásra, hosszabb hétvégére esetleg.
(7) Operációs rendszer?
Windows
SSd lenne az ideális, memória 8 GB, optikai meghajtó jó lenne
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
-
Új gépre lenne szükségPárat néztünk már, ezek nem tudom mennyire jók és megbízhatók:
Lenovo IdeaPad 110
Asus Vivobook X556UQ
Asus Vivobook Max X541VElőre is köszönöm a segítséget
-
borand
aktív tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Hát ez szomorú, mert ígéretesnek tűnő Dell 13/15 7000-es széria jöhet. Pár hónapot még biztos várnék, ha jönnének. Egy n5010-est nyúzok 6 éve és azonkívül, hogy melegszik, hangos, villámcsapástól kiégett az ethernet portja semmi baja.
Maradnék a Dellnél, de az IPS jó lenne. -
Gaben92
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ha nem teljesítmény kell akkor felejtsd el a gémer cuccokat. Azoknak az árából inkább egy Zbook 17. Plusz két év gari +30k hozzá, és még így is olcsóbb mint a G752.
Omen-t amúgy megnéztem élőben és engem nem igazán győzött meg.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Gaben92
üzenetére
Köszi a tippet, valamelyik nap benézek a boltba. Elsősorban nem a teljesítmény az ami kell, hanem, hogy nagy legyen a kijelző és masszív, jól összerakott a gép. Nem akarom mindig dokkolóra tenni. A Probook 470 G4-el is szemezek, de elég kiábrándító volt idáig amit láttam belőle.
Szerk: Gémer notik közül a HP Omen-ről mi a vélemény? Van olyan minőségű mint a G-s Asus-ok?
-
Khelben
nagyúr
válasz
BenQhunria
üzenetére
Összefoglalót kellene kitöltögetni.
-
BenQhunria
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy Acer Aspire E5-575G NX.GDWEU.063
Intel®Core™ i3-6006U (2.0 GHz) processzor
4GB DDR4 RAM, 1 TB HDD
15.6" HD (1366x768) matt LED kijelző
GeForce® GT 940MX (GDDR5) videokártya.
130.000ft jó vétel, vagy tudtok ajánlani max 140 ezerig valami alternatívát? -
Gaben92
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Laptopszalon Mammut. Zbook, 8570w, Precision és Thinkpad is van kiállítva.
Asus ROG-ból a G752 van egyben, a GL sorozat kerülendő. Ha nem játékra kell akkor veszel egy használt Zbook-ot, hozzá 2 év garit pluszba ha aggódsz miatta és sokkal jobban jártál.
-
PandaMonium
őstag
Workstation gépek vannak kiállítva valahol az országban? ZBook vs Precision -ön vacillálok, vagy hogy egyáltalán megérik-e az árukat egy új konzumer gémer notihoz képest (az Asus ROG gépek eléggé egyben vannak, max letiltom bennük a dedikált kártyát), ehhez kéne kicsit megnyomkodnom őket személyesen.
-
borand
aktív tag
Új generációs laptopok nagyjából mikor kerülnek itt a polcokra? Dell honlapján már 8. genes procival szerelt gépek is megjelentek.
-
Tatus88
csendes tag
válasz
Khelben
üzenetére
A vége az lett, hogy tegnap este megrendeltem. Továbbra sem tudom a panel típusát, de mivel ott van a 60 nap visszavásárlási garancia megkockáztatom. Egy értékelés alatta pont az ips-t emelte ki pozitívumként, és van is ips verzió elvileg. Ha beérkezik kiderül. Annyi, hogy ha nem az akkor nagyon sietve kell másikat találnom. :-D
-
Gaben92
őstag
válasz
vhooper
üzenetére
Van FHD IPS is de csak bizonyos országokban. Ha a Dell honlapján rendeled az FHD változatot feldobja, hogy $50 az IPS felár. Több külföldi fórumon is írták, de van egy olyan gyanúm, hogy az csak a piros billentyűzetes US modellekhez van.
De én is emiatt tettem le a 7567-ről.
-
-
vhooper
tag
válasz
Tatus88
üzenetére
https://prohardver.hu/teszt/asus_vivobook_pro_n552_multimedia_notebook/komoly_belso.html
Teszt alapján 15,6"-os 1366x768-os rendelkezik csak TN panellal.
Amit meg kinéztél,az Full HD-s, szóval megéri azért az árért.
-
Khelben
nagyúr
-
törölt tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Jó ez ide is miheztartás végett.Ha visszavennénk az i3 órajelét és mind a 2 proci azonos órajelen menne ez a külömbség színte el is veszne?
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
üzenetére
Régebbi AW-k és MSI ls egyéb,itthon nem nagyon ismert és nem is kapható laptopoknál volt divat a MXM foglalat,azaz cserélhető CPU és GPU.Az újabbaknál már nincs ilyen,mind forrasztott,de a neten még vannak ilyen hardverek,de a régebbi gépek már nehezen tolerálják az új alkatrészeket,sokat kell mókolni,nem is éri meg,elég drágák.
-
Tatus88
csendes tag
-
Alg
veterán
Sziasztok,
Hp 430 G4-ből az összes fullHD panel IPS-es?
Barátosnét beszélem rá erősen, bár még mindig nézegeti a csodás E-s lenovokat meg túlárazott mac-eket meg hasonlókat...Bécsben él, ott találtunk egy Ilyet ez egész baráti áron van, bár fura ez az üzlet, össze-vissza írnak garit(1 évet írnak rá, erre nem 3 járna hivatalosan?) meg specifikációkat...
-
törölt tag
Gamer notebookokban léteznek olyanok, amikben cserélhető a VGA?

Ha igen hol lehet ilyen kártyát külön kapni?
-
Tatus88
csendes tag
Szevasztok,
A múlt héten kértem és kaptam tanácsot. Ebben a gépben maradtunk: Asus N551JW
Már szorít a vásárlás időpontja, de ezt találtam ma a Médiában: ASUS VivoBook Pro N552VW
Mi a véleményetek? Ez utóbbi olcsóbb, de úgy látom, hogy egy lépcsővel feljebbi kategória.(talán kifutóban egy utolsó akció keretén belül?) Találtam egy pozitív hangvételű tesztet róla, ajánlott plecsnivel.
Jól érzem, hogy ez most ennyiért ajándék?/jobb mint amiben maradtunk?Előre is köszönöm a véleményeket/segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az is rossz ? Egyébként Dellből a 7559 is javasolt akkor ? ( Az ugye olcsóbb lenne már 239 ért is láttam akcióban csak abba nem 1050 hanem még 960 as kártya van csak
)

Pyttawrx