- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Pyrandus #141453 üzenetére
-400000% insant. Aprón ettől hanyatt esek.
Csak filmet mindegyik viszi, kijelzőben mindegyik értékelhetetlen hangban meg nem tudom mi az elvárás. Itt az szokott a gond lenni, hogy csak filmezésre vett gépet én nem láttam 10 éve, mert mindig lesz úgyis valami ami még fut, plusz kevesen herélt Ubuntuznak, amihez ezek a gépek valók.
-
PubliCat
tag
-
Brandynew
őstag
válasz
Pyrandus #135268 üzenetére
Háromféle ember van:
1. "Nekem 10 évig XY-om volt, így tudom, hogy az bevált, most is XY-t akarok!"
2. "Most egy XY-om van, de tönkrement, ezért már nem bízok az XY-ban, mást akarok!"
3. "Belátom azt, hogy minden gyártónak vannak jól és rosszul sikerült szériái, illetve a minőség ingadozik az évek folyamán, pl. lehet, hogy már rég felvásárolták azt a márkát, amit 10 éve használtam, és csak a neve ugyanaz. Nem márka, hanem konkrét típus alapján választok, mert 10 olyan emberre, aki azt mondja, hogy XY szar, jut 10 olyan ember, aki azt mondja, hogy XY a király."
Nagyon fontos: ha nem a 3. kategóriához tartozol, akkor itt ne kérj segítséget, mert úgysem lesz jó, amit ajánlanak, ezért nem szívesen fogod megvenni a gépet, és emiatt biztos, hogy találsz majd benne hibát. Az emberek elnézőbbek az olyan kütyükkel szemben, amit szívesen vásároltak meg.
-
Tikakukac
titán
válasz
Benne van a leírásodban: 2011.
Úgy bízzál és úgy szeresd a márkát, hogy az elmúlt 6 év alatt történtek dolgok. Én pölö begariztattam többször az összes prémium moncsimat és alaplapos lett az összes listaáron fél milla felé tendáló üzleti gépem. Csak a margóra mielőtt nagyon elhiszed a szép világ elméletet
-
válasz
Pyrandus #135269 üzenetére
Köszi srácok!
Majd élőben megtapogatom őket, és kiderül mire jutok velük kapcsolatban.
Az én jelenlegi gépem egy alsókategóriás Acer. Lassan 4 éves, még sosem volt karbantartva, de akksiján kívül jól működik. Nyilván már lassú a mai igényekhez mérten. Kb úgy is lett anno kiválasztva, hogy az első meglátott gép a Corában.
Szóval extrém igénybevétel nem érte, mondjuk lehet szerencsém volt vele, hogy eddig húzta. -
Chaser
legenda
válasz
hány ezer darabot vettél belőle? vagy csak egyre nyílt rálátásod? lehet ám, hogy ezt a hatalmas statisztikát innentől örökérvényűnek kell tekinteni az összes vostrora és dellre...jaaaa nem kell annak tekinteni ((( : mázlid volt, matekon meg gondolkozz el
itt legtöbben nem 6 évente látunk egy gépet, hanem 1 héten akár 60-at... -
Tikakukac
titán
válasz
Pyrandus #134472 üzenetére
Normális tesztben ahol nem sajnálnak 50-70k-t egy méricskére, ott van ilyen adat is.
A te géped tesztek szerint 230 cd/m² plafont tud, ez kb. az átlag, olyan 200 és 250 között szórnak az átlagos gépsasok.
Fejből bevallom az enyémet sem tudtam eddig, de kimértem most: ez 347 cd/m²-t tud a a felső középen, 342cd/m² az átlag a panelre nézve, 79 cd/m² legalja minimumra húzva és 83 cd/m² az átlag a minimumra nézve.
A legújabb Mac Pro-k meg tudnak 550 cd/m²-et. Tegyük hozzá, ez kicsit csalóka, mert az nem semi-glossy, hanem glossy a javából, oda mindig sokkal több fényerő kell, hogy ne tükör legyen a panelből. Mattosnál nyilván kevesebb is elég és látsz mindent.
Van ott azért adat, látod, csak keresni kell. Hogy neked mi a megfelelő érték, nem tudom. Nyilván nem sokat számít egy 800k-s gép ára, meg nekem sem, azokba a panel annyi, mint nekem ilyen gépből 2. De ha valami jobbat akarsz, mint ami a boltban tucatban áll akkor nem ez a te géped.
U.i.: ezért ér meg minden petákot akár egy olcsóbb x-rite is. Ott vannak a számok, homogenitás, diagramok. Nem kell susmusolni, hogy hát átlagtól jobb, rosszabb, nagymama térde kalácsa. Aki kicsit is komolyabban gondolja a dolgokat erősen ajánlom otthonra is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest