Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
válasz
kivlov
üzenetére
Olvass bele az LG-s fórumokba!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Plazma fórumban is Pana uralom van. Éppúgy nem ok nélkül. Részletesebben most nem akarok válaszolni, megértem az aggodalmad, de ha számít ez, akkor hidd el, alaptalan!

mod.: "Vagy itt jutalékot kapnak a delltől akik csak ezt reklámozzák?" - Bár így lenne...
(#41875) fs-zsoci: Ha az a fontos, hogy tartós legyen, akkor én vennék újonnan egy P2414H-t, 3 év garival, gyors IPS panellel, jó áron. (Bár a keretedet túllépné, de az Oázisban és a monitorguruban most akciós rá a pixeégarancia és monitorkalibrálás pár ezer Ft-os felárért, amit én ajánlani szoktam.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
sztivo