Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
A DELL S2240L-ről nem szedhető le a fényes külső bevonat (plexi/üveg)? Ha jól látom az csak dizájn, ami alatt egy normális panel van, ott a káva is.
(P.H.)
-
arni1
aktív tag
Sziasztok ismét!
Találtam egy ASUS monitor+tv kombót, érdeklődni szeretnék mi róla a véleményetek? (kinézeten kívűl, az bazi nagy lett..) 5ms, 300-as fényerő full hd 27", többnyire ezek voltak az elvárásaim, viszont kérdezném, hogy milyen panel található benne?
Előre is köszi!
Szerk.: Az üzletről valakinek van tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Nálam amúgy az ips glow, bevilágítás nagyon jó a P2314H. Nem olyan mint pár ami fellelhető itt a topikban.
-
Rasiel
senior tag
válasz cadgers #42991 üzenetére
P2314H. Biztosan PWM mentes háttérvilágítás szabályzást használ, így ezzel nem lesz gondod. U2312HM esetében ezt nem tudom pontosan megmondani, hogy a legújabb rev.-ek így jöttek-e ki. A P széria is teljesen jó játékra, bevilágításokkal, IPS Glow-al voltak problémák a fórumon ezzel a típussal kapcsolatban, de ez persze az U-nál is előfordulhat. De összességében jók róla a visszajelzések.
(#42994) Asbee: Köszi a visszajelzést!
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
sziasztok
milyen monitort ajánlanátok ami 24-27" ?
Igazából amire kell az csak filmezés és kártyázás, játszani nem mert a notim nem túl combos FHD felbontásra (lenovo g500).
Árat nem írok mivel ezekre azért nem kell IPS panel meg egyéb finomságok, lehetőleg olcsót szeretnék azértHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
cadgers
aktív tag
-
TaylorPro
addikt
Kettő közül melyik a jobb? Vagy tök mindegy? Döntsön a méret?
Plusz kérdés hogy itt a kávára kihúzott fólia az az lcd kijelző fóliája? Vagy egy plusz fólia a kijelző előtt? Van közte légrés? Nem megy közzé a por? Egy üveglapos monitorral úgy jártam hogy még a muslica is közzé ment.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
StSanya
senior tag
A kapott ICC fájl nevében a megoldás: [link]
A monitor finomhangolásakor keletkezett ICC színprofil természetesen a monitor OSD-jében beállított értékekkel együtt érvényesek.
... ha tőlem (tőlünk) kaptad a mailen az ICC színprofilt, akkor a szinprofil file nevében benne vannak az adott monitor OSD menüjében való beállítások, vagyis tehát pl.:
- név (akinek készült)_dátum (amikor készült)_fényerő/kontraszt (ez 2-2 számjegy)_RGB színcsatornák (ez az utolsó 2-2-2 számjegy).icc file név ezeket tartalmazza....Pl. nálam a P2414H:
StSanya_20131220_4075_939398.icc
Azaz:
fényerő 40
kontraszt 75
Red 93
Green 93
Blue 98"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
Isual
veterán
Ha Oázisból jött és ott kalibrálták, akkor Standard módot kalibrálták, szerviz menüből állított fehéregyensúllyal. Tehát Standard módot használd és állítsd be a win-ben a profilt alapértelmezettnek, ahogy le van írva. És kész!(Br. érték gondolom nem az alap 75-ön van.)mod.: akkor nem tudok biztosat... le tudod egyébként csekkolni a szerviz menüben, ők nem tudom pontosan hogy csinálják, de az, hogy a Br. nem az alap 75-ön volt már sejteti, hogy azért történt valami bűvészkedés, szóval nagy baj nem lesz.
Majd meséld el, hogy mi történt, hogy okosabbak legyünk!
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Asbee
veterán
Megjött a P2314H nagyon tetszik. Nem bánom én sem hogy ennél maradtam LG IPS237L helyett. A kalibrált ICC fájlt, ha leírás szerint betöltöttem, a monitort custom colorra kell állítani a mode-oknál? Mert az minden 100% maradt.
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
válasz gyetvai19 #42977 üzenetére
Hivatalosan: "Január 4.-ig minden 27" alatti Dell U, P, S szériás monitorra akciós a Normál, Prémium Kalibrálás + pixelgarancia."
(Normál kalibrációval 3k, prémiummal 6k az akciós pixelgar+kalibrációs csomag.)
Szóval hivatalosan már nem él. Aztán hogy mit számláznak majd ki neked, az egy más kérdés, de ha az akciós árat, akkor az inkább hanyagság, mint az akció valós megléte.
[ Szerkesztve ]
-
gyetvai19
tag
Oázisban nem tudjátok meddig van akciós kalibrálás + pixelgari ?
-
KAMELOT
titán
válasz horvathpeter #42970 üzenetére
Most nézem. P2414H az nagyon jó játékra. Akkor bátran megveheted. Inkább 24" vedd.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Isual
veterán
Jó játékra, KAMELOT fórumtárs ajánlásai néha túlságosan sémásak, kritikával kell kezelni őket, mivel sokszor túl szubjektív - ettől még nem mindig rossz, de nem mindig jó.
-
jani04
aktív tag
Simán jó.Nekem ilyenem van.Vannak itt emberek akiknél beakad egy típus és mindenre azt ajánlják...
Én a P széria mellet döntöttem és nem bántam meg.Egy dolog volt amit picit bánok.Nem a 24-est vettem belőle.De ez apróság.Elégedett vagyok a P2314H-val.Battlefield stb hiba nélkül megy.
(Isual fórumtársnak van egy jó írása.Nekem az sokat segített a döntésben)[ Szerkesztve ]
-
cadgers
aktív tag
Dell S2340L monitort vásároltam, de baromira megbántam, mert ilyen rossz kontraszttal rendelkező monitorom még nem volt, akárhogyan állítom. a háttérvilágítás fényerejét PWM szabályozza, eléggé megfájdul a szemem tőle, ezért kénytelen vagyok maxon használni, és a kontrasztból visszavenni a képminőség rovására.
Még mindig a 2312 a best buy ebben az 50 ezres árkategóriában? Szeretném a mostanit lecserélni, ez a 23 col, mint méret nagyon bevált, milyen monitort tudnátok javasolni? Fényes kijelző miatt vettem meg ezt, mert úgy gondoltam jobb lesz a képe, de pont hogy rosszabb.
Leginkább netezésre használom, de szoktam játszni is, főleg FPS meg stratégia. (TN panel köszönöm nem érdekel)
Előre is köszönöm a választ! -
Gilberto
aktív tag
Sziasztok!
Monitor vasarlasa elött allok, konkretan ket monitor között gondolkozok. Az egyik egy LG IPS277L-BN, a masik pedig egy Asus MX279. A kerdesem csak annyi, hogy ti melyiket ajanlanatok inkabb. Tudom, hogy mindkettö panelje LG. Viszont nekem az Asus valamiert jobban tetszik. Valaszotokat elöre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
KAMELOT
titán
-
Isual
veterán
válasz LLKobe #42963 üzenetére
BenQ GW2760HS már jó lesz.
Egyébként attól függ mire kell. Ha a filmezés tetemes, akkor ez, ha inkább játszol és böngészel, akkor IPS. Ha bármilyen szintű - akár csak hobbi - grafikai munka is van, akkor minden mástól függetlenül IPS, kalibrálva.Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Erről vannak esetleg vélemények? a VA LED milyen az IPS-hez képest? Legfőképp játékra kéne.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
A jövő héten veszek monitort és kérdésem az lenne, hogy a Dell P2214H és P2314H között van valami különbség? A méreteket leszámítva! Elsősorban fps játékra használom! Ha jól tudom ez alkalmas játékra?!
Illetve a 22-es is pwm mentes?Köszönöm!
"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"
-
Csori96
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről: Samsung S22C300H? Egy barátom szeretné megvenni.[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
Sziasztok
Új monitor vásárlás előtt állok. Ebben kérném a segítségeteket.
Erről az oldalról szeretnék rendelni vagy ipon-ról. A lényeg ami nekem fontos hogy ips -es legyen ha már veszek újat ne tn-s legyen. Full hd elég 3d jó lenne de nem akarok annyit kiadni egy monitorra szóval az sem kell. Hdmi csati kell legyen mivel mindenen az van nekem. Márka igazából mindegy. Most 7. éves a hannsG monitorom az is tökéletes volt eddig. Méret 24-27 ig 24 ahogy láttam 50 körül van a 27-es 80-90. Ez majd még a következő hetekben eldől de szerintem elég lesz a 24-es is. Válaszidő 5 ms körül legyen minimum nem baj ha alatta van de felette nem nagyon szeretnék elég sokat játszok játékokkal. Játék és filmnézés a fő szempont. Samsung márkát szerettem volna de nem nagyon találtam ips-t belőle. Konkrét típus is ajánlott esetleg más oldalról ha tudtok valami jót. Szóval várom az ajánlatokat hogy szerintetek melyiket érdemes vennem. Ezek a kontrasztarányoknak nem olvastam utánna annyi pontosan nagyjából tudom hogy mit jelent de láttam 10 millió-1-hez illetve 5 ezer -1 hezt is. Kb ugyanolyan áron szóval ezt nem igazán tudtam hova tenni. Nagyon szépen köszönöm az ajánlatokat előre is. Üdv.[ Szerkesztve ]
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
félisten
válasz mitibi #42956 üzenetére
Ebben a kategóriában én ezt néztem ki magamnak, csak nincs készleten:
LG M2432DFigyelni kell, hogy mikor lesz raktáron, illetve van más méretben is:
22", 23", 23" (3D nélkül)[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
d@minator
addikt
válasz mitibi #42956 üzenetére
A topik ellenére egészen vállalható képük van ezeknek számítógépre kötve. Filmek lejátszásánal a gagyibb minőségűeket jobban jeleníti meg, mint egy PC a minitoron.
A bajom az, hogy picit többért ugyanilyet kapsz 24"-t az általad kinézett 21,5" helyett. A másik bajom vele, hogy TN paneles aminek csak szemből jó a képe a kis betekintési szög miatt. Tehát ágyból nézve alulról szinte használhatatlan. A Magic Angle valamit javít rajta de nem oldja meg ezt a problémát. Tehát ha ilyen öszvért vennék akkor már IPS panellel.
De! Mivel egy monitornak csak jobb a képe PC-n ennyiből inkább vennék egy VA vagy IPS paneles monitort plusz hozzá egy DVBT tuneres média playert 7-9 ezer forintért. -
mitibi
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szereteném kérni egy monitor-tv hibrid választásban.
Kisfiamnak szánnám(15év), aki most egy hagyományos tv-t használ, pc-n meg egy 17" Samsung lcd-t, ezeket szeretném kiváltani egy a fent említett hibriddel.
Felhasználási sorrend: játék, internet és online filmek valamint néha ritkán tv.
Jelenleg a Samsung T22C300EW-t néztem ki magamnak ez 50k körül van.
Szokás szerint minnél többet olvasom a forumot, annál jobban bizonytalanodók, bizonyos dolgokon, de legfőképpen a saját tapasztalatotókat szeretném kérni, hátha van valaki aki hasonló módon használja és meri ajánlani, amennyire lehet ebben az 50k árfekvésben, valamelyik más tipust.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
vadallat88
tag
-
Isual
veterán
válasz vadallat88 #42951 üzenetére
Másra van kitalálva. Olvasd el, ha érdekel a téma.
-
old_artist
addikt
válasz vadallat88 #42951 üzenetére
Üdv!
Egy "kutya" mind, mivel digitális jeleket küldenek, képminőségben nem lesz egyikkel sem gond, ha általános felhasználás a szempont.
[ Szerkesztve ]
-
vadallat88
tag
Ez a DisplayPort kábrl mivel jobb mint a HDMI? VGAon csak ilyen van.... de a sima dvi t hasznalom atalakitoval hdmi re. Jobb a DisplayPort?
Köszönöm!ASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II
-
Sonja
nagyúr
Remélem nem baj, ha itt kérdezem meg.
DisplayPort kábelnél kell valamire figyelni, vagy ugyan az, mint HDMI-nél? Tehát, hogy digitális, azaz olcsó "noname" is jó, ha működik működik, ha nem, akkor nem lesz kép, vagy "darabos", tehát a kábel rossz, és csere. Ezt a kábelt néztem ki.
Dell UltraSharp U2312HM monitort akarok DisplayPort kábellel összekötni.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a BenQ GL2250-ről? Másodlagos monitornak venném egy Samsung S22A300B mellé. Használtan 20k-ért.
Megéri?
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
-
old_artist
addikt
Üdv!
A listádról: U2312HM vagy a P2414H monitort ajánlanám, de a P2314H is megfelelő "főleg játékra".
IPS panelek![ Szerkesztve ]
-
perecKING
senior tag
sziasztok!
U2412M ről mire lehet váltani? nem most azonnal akarom lecserélni!
online fps játékban esetleg jobb lenne egy nagyobb Hz-el megáldott darab.
filmeknél kicsit zavar a "sarki sárgásodás"
méret és a minőség az maradjon! előző is dell volt és a 24", 16:10 is bejön!
nincs valami amire megérné várni? vagy ki kellene fogni? ezekben jó vagyok
ezt is sikerült anno 45e ért megvenniNEM GRAFIKÁRA KELL!
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Na mégegy kérdés a prokhoz!
Kérdés:
Feketéje oldalról. Van-e olyan IPS paneles monitor, aminél ez a fajta világos beszűrődés oldalról egyáltalán nincs, vagy nagyon minimális? Ilyesmi van a régi monitoromon is, s bizony néha igen zavaró tud lenni. Vagy ha minden IPSre jellemző ez, VA, PLS paneles monitorokra is? Legalább az OLED már mentes lesz ettől ezesetben?I am having fun staying poor.
-
Blöff
csendes tag
Sziasztok.
Segítségeteket kérem monitorvásárlás céljából.
Olvasgattam itt-ott és sikerült leszűkítenem a résztvevőket 4db-ra, főleg játékra, filmezésre lenne használva.
Szeretném ha megmondanátok melyiket válasszam és miért jobb ebben vagy abban a másikaknál.
A kérdéseim közé tartozik még az, hogy mi a különbség az ips-panelek panelek közt:e-ips, ah-ips, d-ips, h-ips,
p-ips.......stb.
A monitorok
http://monitorguru.hu/bolt/termekek/dell_p2314h
http://monitorguru.hu/bolt/termekek/dell_u2312hm_
http://monitorguru.hu/bolt/termekek/hp_zr2330w
http://monitorguru.hu/bolt/termekek/dell_p2414h -
Puro
aktív tag
Üdv!
Váltanék CRT-ről LCD-re és a következő monitorokat néztem ki, csak nem tudom melyik lenne jobb Max 40 ezret költenék rá. Más ajánlást is szívesen fogadok.LG 22EA53VQ-P ISP
BENQ GW2255 VA -
Raidon
őstag
Sracok Dell S2340L hez tudnatok valami olyan tisztitoszert ajanlani ami nem karcol es nem hagy foltot?
Illetve tudja e valaki hogy ezeket a Glossy-s feluletu monitorokat alkoholos tisztitoszerrel lehet pucolni?
Nem karositja? Vagy igen?Koszonom a segitseget!
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
vadallat88
tag
valószínüleg kiállított darab lehetett. saját csomagolás nélkül fogod kapni én szerintem és ezért annyi amennyi.
ASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II
-
deja vu
addikt
De kéne parázni, én nem rendelnék tőlük.[link]
" Akinek megéri a kockázatot a 20 százalékos kedvezmény azért, hogy egy nyugat-európában becserélt, javított vagy selejt terméket vesz, az nyugodtan vásároljon náluk… Én nem ajánlom. Szerintem nem éri meg!"
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
arni1
aktív tag
Köszi a tippet! a BenQ kicsit húzós :/
(#42926) deja vu a 24" ágyból nézve már kicsi..
Viszont mindkettőtöktől kérdezném, hogy ettől nem kellene paráznom?
Termékinfónál ezt írják:
Csomagolás: A terméket védőfóliában, a saját csomagolása nélkül szállítjuk. / THIS PRODUCT DOESN'T
HAVE ORIGINAL PACKAGE.Nem szeretném ha használt, vagy újracsomagoltat adnának..
-
deja vu
addikt
Ez szarráveri [link], igaz csak 24-es.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Isual
veterán
válasz Drizzt #42923 üzenetére
Sok minden más, van egy olyan érzésem.
(#42630) fugu: Mindkét kinézett monitor jó lehet, s az ASUS csak játszani aligha éri meg a felárat, meg talán egyébként se. Ami szóba jöhet még az egy U2713HM, ha elbírnál a WQHD-val.
(#42924) arni1: Na menjen! Vagy BenQ GW2760HS, ha belefér.
[ Szerkesztve ]
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Az Elektro outlet nevű üzletről érdeklődnék, hogy mennyire megbízhatóak, van-e valami probléma velük? Kinéztem náluk, most egy akciós monitort. Kérdésem a monitorra is vonatkozik, mit gondoltok róla. A 27-es méretből és a FHD-ból nem szívesen engednék, de ha van esetleg jobb ajánlat azt szívesen várom.
Előre is köszönöm!
-
Drizzt
nagyúr
Vagy mással játszunk, vagy más beállításokkal, vagy másképp viszonyulunk a 60 alatti fps-hez.
Bár a mostani időkben csak a Rivals szaggat be érezhetően néha. Viszont C3 lehetett volna épp smoothabb sok helyen. Hirtelenjében több most nem is jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
fugu
tag
Sziasztok
Erre valaki valamit? -
Drizzt
nagyúr
válasz Archttila #42918 üzenetére
Na igen, ez a baj egyik része. GTX670-nel még éppen elvagyok az 1680-on, de full hd-ra is már nagyon ideje lenne a 290-nek, csak még nem kapható normális hűtésű idehaza.
Sajnos ez a kettősség megvan. Egyrészt jó lenne nagyfelbontású monitor, de nincs olyan gép a földön, hogy lehessen rajta normálisan játszani.
#4297: Köszönöm nem para, még alszok rá minimum kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
-
Isual
veterán
válasz Drizzt #42915 üzenetére
Nem hiszem, hogy lennének nagyobb különbségek. Ha számít a pixelméret, akkor P2214H jó választás, persze ha az U2713HM nem fér bele.
Ugye a P2214H tudod, hogy 21.5"-os, s ezzel hajszálnyival alacsonyabb és valamivel szélesebb lesz a megjelenítőd.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Quantum dot display
addig jobban örülnék ha rgb ledes lenne a monitorom, de végül is a wled se rossz[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Vajon a méreten kívül a P2214H-ban lehetnek nagyobb különbségek is? Vagy csak ugyanaz, mint a P2414H kisebben? Azért kérdem, mert volt már korábban ilyesmi, hogy azaonos sorozat, de kisebb típus, s tök más panel, etc.
A 4K-s monitor tök jó lenne. Pár év múlva 100K környékén, meg ha lenne olyan single GPU ami mindent visz max-on 4K-n.
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
sziasztok!
haverom monitorvásárláson töri a fejét, kb 55k-t szánna rá. CRT-ről vált, szóval TN-es szarok kizárva. 23-4" környékén keres. javasoltam neki VA paneles BenQ-t keressen, meg a Dell P2414H és U2312M, valamint hasonlókat. tetszenek is neki, de talált egy másikat is, ami szintén bejönne neki: [link]
itt nyilván a jó ár, és meleltte hogy IPS, plusz 27-es. erről tudtok valami jót/rosszat mondani? gondolom PWM-es ez is, azt mondjuk nem ismeri, milyen, de ezt elvileg meg tudná nézni a boltban.vélemények?
köszi
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Isual
veterán
válasz SirAlo #42908 üzenetére
P2414H-nak magasabb a kontrasztja, jobban leszabályozható a fényereje és kevésbé agresszív tükröződésgátló bevonatot kapott.
(#42909) Drizzt : bő ezres kontrasztot mért a tftcentral a 2414H-ra, ami kiváló. 23.8"-on a Full HD még azért jó, de valamivel tényleg nagyobbak a pixelek, mint a mostani monitorodon. Ha ebben előre szeretnél lépni, akkor egy 27"-es WQHD monitort tudsz venni 150k körül, vagy dupla ennyiért hamarosan kapható az UP2414Q Ultra HD felbontással.
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Feketéje milyen a P2414-nek? Ha van valami, ami ilyen szempontból jobb, érdekelne. Kb. az az egyetlen negatívuma a 200W6CS-nek, bár még így is jobb, mint az LG tv-m(32LH4000 asszem).
Van esetleg ezekben a méretekben(24 alatt) full hd feletti felbontású jó monitor is? Amióta full hd tabletem van, nem találom túl kellemesnek már a 1680*1050@20"-t sem, s pl. ebből a szempontból a 1920*1080@24" visszalépés lenne.
-
SirAlo
aktív tag
Valaki meg tudna mondani ezek kozzul meik lenne jobb valasztas es pontosan miben kulomboznek a mereten kivul ? Nekem eddig a P2414H a nyero de lehet rosszul gondolom:
P2414H
U2312HMA P24 csak kicsit dragabb az U23nal es PWM mentes , nagyobb is
-
vadallat88
tag
Sziasztok.
Tudom nem ide való de itt mégis csak sokmindenkinek van Dell UltraSharp U2312HM monitorja.
Az lenne a kérdésem h hogyan és mivel lehetne megtisztítani a kijelzőjét? Esetleg házi tippek?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
ASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II
-
.DLL
veterán
válasz Drizzt #42900 üzenetére
Valószínűleg a tápkondik kiszáradtak, hasonló hibával (Led villog vagy világít, de más nem történik) javítottam három monitort ismeretségi körben, meg 1-2 laptop tápot is. Elkó csere után működtek.
Mindenesetre ne is kapcsold be így, hanem vidd el szervízbe, jó eséllyel javítható (ilyet konkrétan sajna nem ismerek).(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest