- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bile Demon
őstag
válasz
sanikak #33589 üzenetére
"...pl egy alap gree bora 10 fokot tud csökentenia beszivott levegőn 35 fokig, egy amber már 15 fokot csökkent 45..."
A -10 és -15fok delta T mekkora légáramnál értendő? (Ugyanannyi m3/h ?)
(A Daiseikai9 is tud olyat, hogy minimum hőkapacitás mellett 25fok be 9 fok ki. De ez olyan kis légáram mellett, hogy 1. nem hallani. 2. mire 2m-re elér a falig és keveredik/leszáll, már csak 1.5 fokkal van hűvösebb alatta. Végülis jó, de én pl, jobban örülnék, ha inkább 15 fokot fújna, -10fok delt T-vel).
-
Chaser
legenda
válasz
sanikak #32333 üzenetére
Comfort x-eknel ahogy topik alapjan latom AS gyartas folyik
Melyik daikin volt ez pontosan, ha nem titok? Eddigi "tudasom" alapjan nagy valoszinuseggel nem megfelelo mennyisegu hutokozeg okozhatta a jelenseget, ami nem tipushiba, max az adott peldanynal ugy sikerult a gyari toltes, de az nagyon ritkan fordul elo
-
lacy027
tag
válasz
sanikak #32306 üzenetére
Nem mindegy melyik Gree, vannak gyártón belül jó típusok és vannak a rosszabbak. Az Amber vagy a Lomo az előbbi kategóriába tartozik, a Comfort X az utóbbiba.
Nem volt hibás, ez így működott. Nem tudom mekkora helyiségnek van folyamatosan 2 kW hőigénye, ennél lentebb nem tudott szabályozni. Tolta a meleget, aztán kikapcsolt. Hűtésnél szerintem ugyanezt csinálta volna. Kicsi a helyiség, csukott ajtónál ritkán a Daikin is lekapcsol, de vicc, hogy más gyártók 5 kW-os klímái fele annyira le tudnak szabályozni, mint a 3.5 kW-os Comfort X. Gree min. 2 kW, más gyártók még 1 kW alá is le tudnak menni. A Gree óránként meg 15 percet fűtőtt, 45 percet állt.32307 Rolly Szeretnék, mert sem az alkalmazásban, sem a jelenlegi fogyasztásmérőnél nem tudok egy tetszőleges napot, hetet visszanézni, nem elég részletesek hozzá. Tudsz megfizethetőt ajánlani? Kerestem, de nem találtam jót. A konnektorba dugható okos eszközök legutolsó funkciója a fogyasztásmérés, nekem meg csak ez kellene, de akkor már rendesen.
-
-
ThodEE
őstag
válasz
sanikak #28188 üzenetére
Hűtésre rakva semmit nem csinál, megáll a mókuskerék a beltériben és a terelő is középállásban.
Ma este ránézek hogy hozzáférünk e a kültéri hőmérőjéhez köszönjük a tippet
Itt ilyennel hogy milyen módba megy senki nem foglalkozik, bőven elég lenne mindig hűtenie, a helységben lévő készülékek bőven fűtenek eleget.
Fűt maximális benti ventilátor mellett fűtés módban, fan módban megy a mókuskerék.Chaser
Való igaz a távirányítón talán 16 vagy 18 a minimum és 30 a maximum
-
Chaser
legenda
válasz
sanikak #28087 üzenetére
"vettem most nagyon dicsérik a szerelők hogy nincs vele baj és 5 év garit adnak rá és H tarifát lehet rá kérni 180 ezerélt daikin ra 350 ezer körül lehet..."
ezt dekódolnád?
180e-ért lehet a klímádra "h" tarifát kérni és a daikinra 350e-ért? a megfogalmazás ezt jelenti, de értelme nem sok, másik verzió, erre a klímára 5 év gar van, daikin 5-év garos 350e-be kerül? esetleg egy harmadik megoldás? ( : -
Chaser
legenda
válasz
sanikak #28080 üzenetére
Ezt eddig is tudtuk, sokszor volt rola szo, talan a hitachinal mondtak h ott futesre is ervenyes a 10 ev kiterjesztett gar, persze evi kotelezo 1-2 szervizzel
Gar kiterjesztes ara meg evi szervizek a kiterjesztett idoszakban kb ki is teszik egy masik klima arat
En 5 evre terveztem a daikinnal, 3 ev gar van, ha tovabb megy az nem baj persze
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest