- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
birozoli7800 #90651 üzenetére
Nincs is utóbbi 2 hétben annyi megkeresés meg klíma mosás sem. Persze augusztusban ha bejön még pár melegebb nap akkor már késő lesz klímást keresni.
-
Gubu0101
veterán
válasz
birozoli7800 #87309 üzenetére
Kiterjesztett miatt muszaj sajnos.De amugy a + evek a kompresszora szolnak,ami szinte orok elet,igy kb folosleges.Az evente 1 az boven eleg,legalabb addig,amig a gari tart.
Ezek a plusz evek kb olyanok mint a mosogepeknel mikor 10 ev motorgarit adnak,az ami nem fog tonkre menni 10 ev utan se.Ez inkabb reklam fogas -
TeeJay
félisten
válasz
birozoli7800 #77278 üzenetére
Olyan frekvencián üzemel a kompresszor ahol rezonál
+-1 fokot módosíts valamerre netán ventilátor fokozatot+-1 fokozatban és hátha állít a fordulaton. AUX ki van könnyítve a kültéri ezért nem csoda hogy ilyen van -
Pepe78
őstag
válasz
birozoli7800 #77273 üzenetére
Az AUX-nál valóban előfordul , hogy ilyen hangot ad egyik-másik kültéri. A garanciát érdemes életben tartani. Esetleg érdemes magának a Rotovill-nek egy videót küldeni, hogy értékeljék. Torma Zoltán a műszakis náluk. Értelmes , rugalmas.
-
Technical
kezdő
válasz
birozoli7800 #77280 üzenetére
Jelezted a telepítőnek a rendellenességet, ha a jótállás rendben van, a labda az ő térfelén pattog...
-
Technical
kezdő
válasz
birozoli7800 #77278 üzenetére
Szerintem, amíg meg nem áll benne valami, nem foglalkoznak vele a telepítők.
Nekem a beltériből hallatszik időnként valami ciripelés a Mute üzemmódban -ez nálam csak hűtés esetén érhető el- kezdem megszokni, egy éve üzemel már.
Amúgy hűtésben elfogadhatatlan mértékű hiszterézissel működik, ezért csak az Ifeel funkcióval használom. 25 C fokra állítva 22-23 C fok között van a hőmérséklet a szobatermosztát szerint.
Fűtés üzemmódban pedig teljesen jó az alapértelmezett szabályozási mód, ki érti ezt...Ugyanakkor telepített Midea Extreme Save Pro mentes ezektől a hibáktól, szépen és halkan teszi a dolgát.
-
feco70
senior tag
válasz
MInt itt is írta a szerelő gyerek valamelyik nap, nem egy minőségi gépek, az aux ilyen,másnál is zörög
-
Technical
kezdő
válasz
Sima ventilátor módban a kültériben semmi nem üzemel, ezért hangtalan.
A videó alapján valószínűleg a ventilátor adja a hangot és nem a kompresszor. Ez egy visszaszabályozott üzemben készült felvétel?
Nagy teljesítménynél milyen a hangja? -
válasz
birozoli7800 #76547 üzenetére
Szerintem itt azt kellene eldönteni, hogy vesz az ember egy japán gépet, ami csendesen és megbízhatóan teszi a dolgát, lesz hozzá alkatrész 10 év múlva is, vagy vesz valamit olcsóbban, ami ki tudja milyen minőségű, mekkora kamu van a számokban és milyen a supportja 5-10 év múlva. Egy klímát 10-15 évre vesz az ember általában.
-
BBéci
legenda
válasz
birozoli7800 #76547 üzenetére
Úgy számolj, hogy legalább 10 évig fog hűteni és ha 100000 forinttal drágább a japán, akkor évi 10000 forintért birtokolsz igazán jó minőségű gépet és élvezed az előnyeit.
-
válasz
birozoli7800 #76536 üzenetére
Az tényleg jó áron van. Ismerős klímás is ezeket szereli, delta, magma. Állítólag nincs velük gond. Én inkább a mitsut választottam.
-
VGNGR
senior tag
válasz
birozoli7800 #76536 üzenetére
Rokonságban van. Kisegítő fűtésnek használják, illetve nyáron hűtenek vele, eddig nem volt rá panasz. 250-ért szerelve szerintem igen korrekt ajánlat.
-
válasz
birozoli7800 #76532 üzenetére
Az mit jelent, hogy jó áron szereli? Mekkora teljesítményű?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest