Aktív témák

• bencze

senior tag

válasz attika89 #9105 üzenetére

Értem. Utána fogok még olvasni ennek az open/closed izének.
    De a basszust nem hiányolom különösen, vagyis nem kell ütemesen belerezegjen az agyam 20Hz-en, mert olyan... zenét... nem hallgatok, inkább tényleg zongoragyakorláshoz kellene, meg persze néha zenét hallgatni (klasszikus, más is de másban nem vagyok annyira igényes). Hangszerfüggő persze de az olyan erősen mély hangok nem jellemzőek, legalábbis így tippre amit hallgatok valszeg 30-40 Hztől fel max 4-5 ezerig, vagyis ezek a marketelt 10hz - 20khz annyira gyakorlatban - szerintem - nem érdekelnek (persze tévedhetek :) ).

Ezek tudatában az ilyen 25-30+ ezer árkategóriában úgy gondolom, már olyan erősen nem lehet mellényúlni, vagyis inkább karakterükben különböznek (olyan hogy pl képtelen kiadni valami tartományt normálisan, nem hiszem, hogy lenne), de attól persze van mit válogatni, ennyi pénzért az (átlag)ember megnézi mire költi...

AMD: nem láttam, amúgy más is nézegette őket, nem szívesen törtem volna le senki fülét... az akg nekem túl drága vagyis annyira nem érdekelt, inkább kiváncsiságból hallgattam bele. :) azok a körülmények közt inkább csak egy próba volt a próbára, legalább hogy mi kényelmes, mi nem.

Aktív témák