- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
G@bi90MR #169638 üzenetére
Golfba és Focusba viszonylag egyszerű utólag berakni a tempomatot (Focusnál kormánycsere kell hozzá), Astrát passzolom.
Ha szeretnél vele jót autózni, akkor Focust vegyed. abban elég sok az ülésfűtéses (főleg a dízelek sajnos).
De ülésfűtést is lehet utólag rakatni, kb 60-70ezer egy gyári jellegű megoldás. Ilyen korú autókban amúgy is gyengélkedhet már a gyári, mert beletérdeltek az ülésbe és megszakadt vagy csak simán elégett már a fűtőszál a sok használattól.
Klíma azért már általánosságban van ezekben az autókban, inkább azt kell vadászni, amelyikben nincs.
Ha szeretsz vezetni, akkor azt tartsd szem előtt, hogy az Astra basic közlekedőedény,a Golf egy sokkal jobb közlekedőedény, a Focus futóműve, váltója magasan veri a másik kettőét, élvezetes vele menni. -
vzsryl
nagyúr
válasz
G@bi90MR #169359 üzenetére
Valami kevésbé sportos, jó ülésekkel megáldott jármű kellene neked. Én nem szoktam elzárkózni az üléscserétől sem, szóval ilyenben is gondolkozhatsz. Anno gondolkoztam G Astra vásárláson, de abban előbb cseréltem volna ülést, mint hogy a nevemre írattam volna.
Egyébként egyet értek diegho fórumtárssal abban, hogy nézz meg valami magasabb építésű autót, akár Meriva-t, akár Fusion-t stb... Aztán jöhet bele valami korrekt Recaro vagy valami hasonló. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest