- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz
setup #223843 üzenetére
...nem találtam még ajánlatot cellacserére Honda akkuhoz. Priushoz több is lenne, de Hondához nem találtam, ha meg egyben kell cserélni az gazdasági totálkár...
Nem véletlen. Mondtam, hogy végigolvastam a szerintem fellelhető összes német topikot, mivel ez releváns nekem. Semmi gondról nem számoltak be, igaz a merítés is kevesebb mint a Priusnál. De... Ha van valami gond, nem kell feltétlenül összeomlani az árak miatt, lehet komplett akkucsomagot kapni, igaz garancia nélkül, de hivatalos mérési jegyzőkönyvvel. A Kleinenzeigenen, az itteni Jófogás, hónapokig volt fent 600€-ért egy pakk, nem kellett a kutyának sem. Azóta eltünt igaz, de ha annyira hullanának, rögtön lecsaptak volna rá. 80k km-t futott autóból lett kivéve. A srác árulja a hozzávaló 1,5-ös benzinmotort, lassan egy éve...
Szerintem hibás a hozzáállásod. Ritkán lehet csak a közelben megfelelő autót találni, főleg Magyarországon. Kicsit át kellene gondolni a dolgokat és lehet hamarabb tudnál pezsgőt bontani...Így nem olyan vonzó számomra egy olyan öreg Honda, amin már elindult a rozsdásodás is és még a sárvédőíveket is kezdhetem javítgatni...
Megint a sztereotípiák. Nem rohan minden Honda, hiába német. A lányom Jazz-e 2006-os volt, de sehol nem volt rozsdás. Az alja volt barna egy kicsit, de simán Tüv-öt kapott. Csak azért lett eladva, mert a kuplung csere, a fényszórók cseréje, a még eredeti fékcsövek cseréje több lett volna, mint az autó piaci értéke. Vett egy 2010-es 1,8-as Civicet, abszolút rozsdamentesen. Az én kocsim is ilyen. Nem mindegy hol vagy, nálunk nincs tél, télen talán 1x esik 1 cm hó, ami reggelre elolvad. Szóval bármi előfordulhat, igaz az ellenkezője is. De erre kisebb az esély... -
tboldi
nagyúr
válasz
setup #223843 üzenetére
Én úgy "keresek", hogy ami 0-5km-re van, itt helyben hirdetve magánszemélynél […] Közel nulla így a kínálat hónapok óta a maffia miatt
Szerintem inkább a 0-5 km-es körben keresendő az oka, ez túlságosan leszűkíti feleslegesen. Mosonmagyaróváriként volt, hogy elmentem Debrecenbe egy motorért, de az utóbbi 3 autónk is soproni (110 km megyén belül), érdi és budapesti volt, egyik sem a szomszédban van.
-
Biqci
aktív tag
válasz
setup #223832 üzenetére
Milyen autót akarsz venni? Insight? Nem kell félni, nekem kb 290k km van a CR-Z-ben, ugyanaz az IMA rendszer, ugyanúgy 2010-es évjáratú és vidáman megy. De ha aggódsz, csináltass egy akku tesztet, ott előjön az igazság.
De mielőtt megvettem volna anno a kocsit, én is aggódtam, de ahány fórumot olvastam, mindenhol csak jókat olvastam. -
kenguru99
senior tag
válasz
setup #223832 üzenetére
Ezek a hondák alapvetően mild hibridek. CVT automata váltós benzines autók némi villany rásegítéssel és start stop rendszerrel. Ezek elméletileg el tudnak működgetni hibrid akku hibával is. De nem hinném hogy hosszú távon azért ez túl egészséges lenne az autónak. Én nem tudok arról hogy valahol foglalkoznának magyarországon honda hibrid akku javítással. A márkaszerviz pedig nyilván olyan áron fogja cserélni ami gazdasági totálkár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest