- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
arnoldx17 #7437 üzenetére
az az állítás, hogy a nat kevésbé erőforrásigényes, mint a shaping, nem tartalmaz semmilyen állítást arra vonatkozóan, hogy önmagában a nat mennyire erőforrásigényes. csak annyit mond, hogy a shaping igényesebb.
A wireless boltban a legolcsóbb 1036-os 237+fa, a 1072-es 730+fa. Én most raktam össze egy rendesebb pc-t, ami routingra is alkalmas lehetne, abban 175+fából megvolt egy rendesebb alaplap, gyorsabb proci, ram. a szerver.hu-nál egy 1U-s dual scallable xeon intel szerver alap kiépítésben 630+fa.
én elgondolkodnék azon, hogy 1072-t vegyek. Az árából kijön három 1036, szerintem azzal beljebb vagy, és egy combos márkás szerver is olcsóbb.
-
bambano
titán
válasz
arnoldx17 #7434 üzenetére
a nat kevésbé terheli a routert, mint a shaping, szerintem.
a kernel pppoe szerver meg szinte alig.én nem funkciók szerint szedném szét a történetet, hanem a klienseket osztanám szét. nem tudom, hány interfészen akarod etetni a routert 4000 pppoe kliens forgalmával, de ha valamilyen érdemi felosztást lehet csinálni, akkor inkább legyen minden eszközöd teljes funkcionalitású és az userszámot darabold.
vagy ne tilerát vegyél, hanem pc-t. ez valószínűleg járhatóbb út.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Trollok komolyan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest