- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
Két napja szépen megy a capsman hAP ac2-ről vezérelve egy RB493AH+R52hn -el 2,4Ghz-en. Próbálnám bevonni a ac2 wlan2-es 5Ghz-t is, de nem tudom összehozni. Ha beállítok csatornát, akkor értelemszerűen vagy csak az eddigi 2,4 rész indul el, vagy csak az ac2 5Ghz része. Viszont ha üresen hagyom a channel részt, akkor az ac2 wlan1 2,4-en, a wlan2 5Ghz-en, de ehhez nem lehet csatlakozni, és a r52hn-t is átteszi 5Ghz-re. Ez meg azért nem így megy, mert csak 2,4-es antenna van rajta, gyorsan le is állítottam, nehogy az üres antennacsatlakozóra küldje a kakaót, megsütve a kártyát.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold