- Google Pixel topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #6307 üzenetére
Csak pár gondolat:
- Ennyire frusztrálnak az alapszintű felhasználók? Akkor válts munkahelyet és ne itt bosszankodj.
- Írták itt, hogy a szakértelmet meg kell fizetni. Ez így van, de ez sajnos hungeráj, inkább megbízzák a vérpistit, oldja meg. Azért én remélem, hogy idővel néhány vérpisti kikupálódik és okul a hibáiból és még akár jó szakember is lehet. Szerintem a fórumon pont őket kellene felkarolni, ha hagyják.
Azt meg hogy hogyan lehet ezt a jóleszazolcsón folyamatot itthon megállítani/megfordítani, az nagyon jó kérdés.
- Ajánlották itt a Mikrotik saját fórumát. Hááát, az se jobb, egyszerű kérdésekre se válaszolnak mostanában.
A másik, hogy sajnos az angoltudás is a béka ülepe alatt. Én se vagyok jó angolos, de levelezés szakmai dolgokról megy nekem. Csak mikor azt kérdezi a HR-es, hogy mi az életcélom, arra még magyarul is nehéz válaszolni, azt meg, hogy p.n@ és pénz, nem mondhatom:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iphone 12 Pro Max 256gb olcsón
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest