Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz ekkold #6303 üzenetére

"szerintem irreális egy otthoni, vagy akár egy céges, de alkalmi szintű felhasználótól tanfolyam elvégzését elvárni": mint ahogy az is irreális, ami jelen esetben a történet volt, hogy alapszintű ip-s fogalmakat, szabályokat magyarázzon el valaki azért, hogy egy mikrotiket be tudjon konfigurálni a kérdező.

egyébként pedig mit gondolsz arról, aki vállalati szintű felhasználásra alap tudás nélkül konfigurál routert? mennyi biztonsági hibát fog belepakolni?

teljesen jogos volt a leoltás, aki elemi szinten sincs tisztában az ip routinggal, az előbb azt tanulja meg alkalmasabb forrásból, és csak utána kérdezzen egy félprofi router konfigurálós topikjában. mostani egyetemi szlengben átfogalmazva: a bemeneti feltétel sem volt adott. gordom ramsay sem fogja neked megmagyarázni a hideg/meleg rántást, hanem elküld a fenébe, hogy tanuld meg és utána menj vissza.

szerk: ezt még megfejelném a saját személyes tragédiámmal: engem, mint isp rendszergarázdát fog csesztetni a júzer, hogy nem megy a szolgáltatása, miközben ő kavarta szét a routingot? vagy engem fog csesztetni a vétlen júzer, mert a szomszédja szétbarmolta a routingot és ezért nála se megy a net?

Új hozzászólás Aktív témák