Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz csusza` #3860 üzenetére

Én sajnálom, hogy nincs idő hiba keresésre, mert ez nekem is megérne egy misét :)

Kevés cap számmal, (mondjuk max 4), nekem hónapok óta megy, pl a saját lakásomban 3 cap van, eszemet nem tudom, hogy mikor volt vele gond, néha frissítem a routereket, de nem hiba miatt akkor sem.
    Az ügyfeleknél se kellett még sosem újra inditanom egy ilyet sem. (igaz ahol capsman van, ott 3011 van)
    (otthon egyébként egy RB 493G van , 256MB RAM)

Nekem még nem volt olyan sem, hogy nem ment.., egyszer sem, persze a capsman címét megadom, capsman forwardingot használok, és NEM adom hozzá a capokon a wifit a local bridghez. A cap-ok, és egyáltalán a routerek nem dhcp-n kapnak ip-t, mindig fix címet kapnak, szerintem ez 20 eszköznél is lenne, bár én is lusta vagyok.

Az én véleményem, hogy a capsmannak ilyen cap számnál nagyon bikának kell legyen, 3011 1GB rammal talán már elég, de egy 128 vagy egy 256MB-os routernek, ami még routeol is, nagyon karcsú.
    Egy hex a 256 MBjával éppen ezért nem hiszem, hogy alkalmas lehet sok kliens és/vagy sok cap mellett, egy 128 vagy 64MB 2011 pedig el is hiszem, hogy néha újraindítást igényel.

n00n: Ha belefér a keretbe, 3011-et nem bánod meg !

Új hozzászólás Aktív témák