Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUNited

őstag

válasz mrots #24804 üzenetére

Azért szerintem teljesen más egy előre felvett videós anyag. A tantermi/live oktatás más árkategória. 135 ezerért nagyon-nagyon komoly anyagokat lehet kapni lifetime az én szakterületemen, pedig ezzel pénzt is lehet keresni és nem csak egy router konfig. Közben udemy-n és társain egy komplett vizsgafelkészítő anyag (ha valaki olyan perverz hogy ezzel megélhetés szinten akar foglalkozni) 20-60 dolcsi, és nem 2024-es a legújabb anyag hanem pár hetes, ja és lifetime, nem havidíjas. No itt jön a képbe hogy magyar paraszt nem tanulni angol vessen magára. Amúgy már egész jól előre haladtam a témában, megleszek a méreg drága tanfolyamok nélkül is, csak kiakadtam pöppet. De szerintem ha nagyon elgurulna a gyógyszerem és megbíznék valakit hogy beállítsa az igényeimre (valaki olyat aki a korábbi deklarációnak megfelel), az is kijönne a töredékéből.
    És ne érts félre, fizettem már ennél komolyabb pénzeket is oktatásra, csak azért az kicsit komolyabb dolog volt mint egy router setup.

Közben néztem hogy jóval olcsóbban vannak tantermi képzések vizsgával.

Jó üzlet ez hallod, nem csoda hogy egyáltalán nem terjedt el ez a termék a SOHO vonalon.

Új hozzászólás Aktív témák