- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
Azért szerintem teljesen más egy előre felvett videós anyag. A tantermi/live oktatás más árkategória. 135 ezerért nagyon-nagyon komoly anyagokat lehet kapni lifetime az én szakterületemen, pedig ezzel pénzt is lehet keresni és nem csak egy router konfig. Közben udemy-n és társain egy komplett vizsgafelkészítő anyag (ha valaki olyan perverz hogy ezzel megélhetés szinten akar foglalkozni) 20-60 dolcsi, és nem 2024-es a legújabb anyag hanem pár hetes, ja és lifetime, nem havidíjas. No itt jön a képbe hogy magyar paraszt nem tanulni angol vessen magára. Amúgy már egész jól előre haladtam a témában, megleszek a méreg drága tanfolyamok nélkül is, csak kiakadtam pöppet. De szerintem ha nagyon elgurulna a gyógyszerem és megbíznék valakit hogy beállítsa az igényeimre (valaki olyat aki a korábbi deklarációnak megfelel), az is kijönne a töredékéből.
És ne érts félre, fizettem már ennél komolyabb pénzeket is oktatásra, csak azért az kicsit komolyabb dolog volt mint egy router setup.Közben néztem hogy jóval olcsóbban vannak tantermi képzések vizsgával.
Jó üzlet ez hallod, nem csoda hogy egyáltalán nem terjedt el ez a termék a SOHO vonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Orvosi kérdések
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- Asus ROG Strix G16
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest