- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
Reggie0 #22862 üzenetére
Köszi az infókat! A konktét esetben ugye kissé limitált a lehetőség a változtatásra, mivel a BackToHome kliensben nem lehet szerkeszteni a publikus kulcsot. Tehát ezt tudom tenni:
- engedélyezem a Mikrotik elérését a Wireguard által adott 192.168.216.3 IP-ről, VAGY
- megpróbálom rávenni a klienst vagy a WG-t, hogy a normál 192.168.1.x tartományból adjon IP-t a telefonnak
- telefonon törölnöm kell a kapcsolatokat, ilyenkor belép VPN-re, majd a Mikrotikra és elvileg törli a párosítást
- újra elkészítem a kapcsolatokat
- tiltom a 192.168.216.x tartományból a Mikrotik elérését.Kb. ezt tudtam kitalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest