- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Elindult a One UI 8 frissítés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Ki akartam próbálni a rose package smb megosztás elérését. Hát egy zsák kaka... Parancssorból lehet konfigurálni, winboxban a beállítások egy részét nem találom. Ez még nem lenne tragédia, nem ijedek meg a parancssoros konfigtól sem, a nagyobb baj, hogy nem működik... a NAS-om egyik mappáját próbáltam elérni: unknown file system... Mondanom sem kell minden más eszköz hibátlanul eléri, windoswsok, linuxok, még a TV-mben levő béna smb megoldás is.
A memoria leakkal együtt, háát, ment egy downgrade + visszaállítottam egy korábbi backupot, ami egy korábbi routerOS-en készült. Kopp-kopp-kopp - most jó. Egy darabig nem fogok frissíteni. Kezdenek úgy dolgozni mikrotikék is mint a "nagyok", kiadják a hulladék béta állapotű szoftvert, aztán majd a felhasználók ingyen tesztelik, és szépen küldik a hibákat...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Banggood
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest