Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
lionhearted #22613 üzenetére
Uhh, köszönöm a tippet! Valóban ez lesz az irány. Rendbe kell tennem. (Bocs, hajlamos vagyok keverni a két D betűs szolgáltatást
)
Az Allow remote request be van kapcsolva. Felette megadtam az Adguard VM IP címét, 192.168.1.10. Most nézem, valóban nagyon sok kérést szolgál ki ez a VM, szívesen, bárkinek.
@Kicsirics77, köszönöm, ha marad ez a custom DNS (egyelőre kiiktatom), akkor a tűzfal szabály helye mindegy, csak készítsem el?
Mindettől függetlenül, hasonló esetben hogyan tudom lokalizálni, hogy a routertől (192.168.1.254) melyik IP-re megy a forgalom? Akár csak a proxmox szerverig, mivel ugye VM-ről van szó? Bár elvileg önálló jogon él, fix IP-vel a Mikrotikon belül ez a VM.
Itt kapcsoltam ki a az Allow remote request:
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest