- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek.
Időközben a support meg is oldotta a rejtélyt. Leírom, hátha jól jön valakinek.Az egyik PPP profilban volt if up és down script. Ennek az volt a szerepe, hogy az adott interface-t tegye bele az if listába, down-nál meg vegye ki. Valamikor változhatott a parancs szintakszisa, mert már most már az adott interface nevét nem fogadja el, mint paraméter, ez okozta a hibaüzenetet.
Viszont ami miatt működött az egész, hogy a General fülön is be volt állítva, hogy az adott profilt melyik listához adja hozzá - amikor ezt beállítottam, valszeg elfelejtettem törölni a scriptet, amit most megtettem.
Így már most nincs hibaüzenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Wuthering Waves
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Egérpad topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest