Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jag222
csendes tag
Sziasztok!
CAPsMAN beállításhoz kérek segítséget. A router egy 5009-es, az AP egy cAP AX (pontosabban ebből lenne 20+ darab, most eggyel tesztelek). A hibajelenség, hogy az AP kiírja, hogy "managed by CAPsMAN), ellenben a routeren "no connection to CAPsMAN, managed locally" szöveg van. Próbálkoztam a 13.5 és 14.2 RouterOS verzióval is. A "wifi-qcom" csomag van mindkettőn. A beállítás faék egyszerű: az AP-n a reset utáni CAP mode (próbálkoztam kézi setuppal is). A routeren egy bridge, semmi tűzfal, csak address és DHCP beállítás. Az AP igazából működik, csak ez a no connection... szöveget nem értem, meg ugye ez így nem is jó.
Ötlet, segítség? Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Wuthering Waves
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest