- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
Ebbe már én is belefutottam... a hibabejelentőnél a hölgy váltig állította, hogy a 100-al kezdődő ip címem márpedig publikus, nem vagyok natolva. Nagyon kitartónak kellett lennem, hogy hajlandó legyen segítséget kérni... pár perc zenehallgatás után elnézést kért, megtudta, hogy valóban natolva vagyok... egy korábbi kapcsolat "beragadt" ezért kerültem ebbe a helyzetbe. Azt is elárulta, hogy ebben az esetben technikusoknak kell manuálisan rendezni a problémát, nem tudom megoldani legközelebb sem, ha előáll ugyanez a szituáció.
szerk.: Vandán nagyon nehéz átjutni ilyenkor, mindenképpen meg akarja oldani a gondot, nem kapcsol senkit, meggyőzödése, hogy nálam van a hiba és elközsön azzal, hogy visszahív később. Ilyenkor nem kell mást mondani, csak "ejmiakőtyúkanyókend" visszakérdez, ha megismétled feladja, és kapcsolja az ügyintézőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest