- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Magisk
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
Ebbe már én is belefutottam... a hibabejelentőnél a hölgy váltig állította, hogy a 100-al kezdődő ip címem márpedig publikus, nem vagyok natolva. Nagyon kitartónak kellett lennem, hogy hajlandó legyen segítséget kérni... pár perc zenehallgatás után elnézést kért, megtudta, hogy valóban natolva vagyok... egy korábbi kapcsolat "beragadt" ezért kerültem ebbe a helyzetbe. Azt is elárulta, hogy ebben az esetben technikusoknak kell manuálisan rendezni a problémát, nem tudom megoldani legközelebb sem, ha előáll ugyanez a szituáció.
szerk.: Vandán nagyon nehéz átjutni ilyenkor, mindenképpen meg akarja oldani a gondot, nem kapcsol senkit, meggyőzödése, hogy nálam van a hiba és elközsön azzal, hogy visszahív később. Ilyenkor nem kell mást mondani, csak "ejmiakőtyúkanyókend" visszakérdez, ha megismétled feladja, és kapcsolja az ügyintézőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest