Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Pontosítok. Ha egy hálózatban vannak nálam (10.X.X.X, meg 192.X.X.X) ott működik, de ha a másikat is kirakom mobilnetre ott nem. Valami dinamikus szabályt létrehoz a rout-ban, ha jól néztem, de valami nem ok ott szerintem még, mert pingelni se tudok, handshake az van. Az IPSEC a másik mumus, azzal régóta küzdök. Felépül pl. telo meg miki közt a kapcsolat, vpn, adatforgalom nulla. Ha az EoIP-nél bekapcsoltam az ipsec-et, ott jól bekonfigurálta magát, az ok. Kicsit pihenek arra most. Meg kikapcsoltam, mert mindig próbálkoztak, logban láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- OLED TV topic
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Apple asztali gépek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold