- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Vannak, akik mindent maguk akarnak megoldani, akkor is, ha havi 100 milliót keresnek, és ki tudná fizetni azt a tizest hálából.
Nem azért, mert fukar, hanem azért, mert ilyen a beállítottsága. Meg akarja tanulni, rá akar jönni, tudni akarja a megoldást.
Nem minden ember olyan, hogy lesz..ja mitől, hogyan, csak legyen kész és működjön.
Én is ilyen vagyok, tudni akarom, mert érdekel, régen mindent magam akartam megoldani, most már inkább fizetek, mert nincs időm, de a részletek ettől még érdekelnek és nem azért, hogy a miktorbi mágus szakemberektől elvegyem a napi betevőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Warships
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Update 09.05. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest