- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Függ a mérési módszertől is, de nehéz megmondani mi a gyenge láncszem. Csatlakozhatsz próbaképpen a 2011-re az új router helyett közvetlenül PC-vel, hogy az csinálja a PPPOE-t, és lehetne mérni egyet úgy is. Ez megmutathatja, hogy a 2011-e a gyenge láncszem.
Valami régebbi TP-Link routerem volt nekem is, típusra nem emlékszem, de már volt benne hw nat - ennek ellenére nem tudtam vele csak alulról közelíteni a 900Mbit-et. Amikor megvettem a hAPac2-t, azzal kapásból 930...940Mbit-et mértem, úgy hogy semmi más nem változott csak a router. De ez már a speedtest szervertől és az internetszolgáltatótól is függ... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest