- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidacska
tag
Jelenleg egy hAP ac2 routerrel csatlakozok a netre, 2 Tplink szerközt használok Wifi -AP -nek. Kültérrel a teraszra, udvarra beállítottam egy wAP access point -ot (RBWAP2ND-BE ) bőven elég oda a telefonoknak. Valamiért a hAP ac2 wifi -je az elvárásaimnak megfelelően működik amióta a CAPsMAN -ra bízom a kezelését, nem is értem mi történhetett. Jó ötletnet tűnt a TPlink eszközök használata de sajnos sokszor rajta marad a gyenge jelen az eszköz ami bosszantó és két helyiségben is csak úgy tudom orvosolni, hogy wifi KI/Be a telefonon. A kérdésem az lenne, a hAP ac2 hagyjam meg routernek és vegyek beltéri Mikrtoik AP -kat , vagy használjam a hAP ac2 -t AP -nak és helyette vegyek egy routert ami kezeli majd az AP -ket? Előfordulhat hogy 20 eszköz is egyidejüleg a hálózaton lenne nem tudom a hAP ac2 mennyire terhelhető, Remélem érthetően fogalmaztam. Ha tudtok típust is ajánlami megköszönöm. Nem ipari környezetre kizárólag otthoni környezet. Beltérre szükség lenne 2,4/5ghz -re.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest