- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
adika4444 #13936 üzenetére
A kérdésem, hogy ez .... megvalósítható lehetőleg egy LAN kábellel a Sagem és az MT közt?
Ahogy én átgondoltam, egy kábel menne mondjuk a LAN1-be az MT-n ...
2-es meg a 10-es VLAN portja lenne, és oda menne még egy kábel a Sagem-bőlÉn már az elejét sem értem, ottan lemaradtam
Most az ISP cumójából egy vagy két kábel megy a Mikrotikbe?ps. megvalósítható lenne egy kábellel is, ha a Telekom cumója is tudja mijaza VLAN és rá is vehető erre (trunk port), de elég szkeptikus vagyok, valszeg nemleges választ kapok tőled.
vagy ha egy kábelen kell mindenképpen, akkor kell még egy eszköz közvetlenül a Sagen után ami kezeli a VLAN-okat.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest