Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz lazlo16 #11763 üzenetére

Nos, nem tudom hol van a sok "ingyenes önkéntes", de sztem tőlem már megkaptad a választ, csak nem érted.

A kívülről jövő kérések NEM jutnak el a routeredig, azaz nem publikus ip címet kapsz a szolgáltatódtól. Ezért NEM FOG menni egyik dst-nat sem !!!, mindegy mit állítasz be a routeren.

Ezt a berakott képen te is láthatod, az internet ip címed 10.x.x.x tehát egy BELSŐ hálózaton vagy a mobil szolgáltatónál.

A fenti dst-nat szabályról meg azt látom, hogy azt sem jól értelmezed. A bal oldalon van a feltétel, a jobb oldalon a rá adott "cselekvés". A bal oldalon beállítottál portokat, mivel többet, ezért ezt így 1:1 ben teszi át a jobb oldali cselekvéskor, tehát ott nincs értelme bármiféle port megadásnak.

A képen az is látszik, hogy egy darab csomag sem, azaz zero, nulla, denada, nul csomag éri el a routered.

"az pl egy mezei huawei routereel ment ..."
    valami nem így volt, vagy nem lte volt a wan, vagy nem ugyanez az apn. Tedd vissza, nézd meg mi a wan ip, és írd meg. Ha ott is 10.x.x.x tartomány és megy, akkor fizetem idén a söröd.

"mezei 5000 forintos routerrel semmi gond nem volt"
    tedd vissza, nézd meg, használd. Ezek a sárgák tudnak valamit. A dupla NAT szintén okozhat ilyet, ráadásnak az LTE-n nagyobb lehet jóval a késleltetés, lehet ezért nem kapcsolódik. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a mezei routerek nem tudnak LTE-t, tehát az előző net kapcsolatod az nem ez volt.

Új hozzászólás Aktív témák