Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ssarosi #11688 üzenetére
Én azt szoktam nézni,hogy hol tudom ideálisabban elhelyezni az eszközt. Azért mert vízszintesen tartod a telefont még nem fog gyengülni a jel. De ha van egy fal a közelben amin visszaverődik és zaj lesz belőle,vagy csak oldalsó falra tudod felszerelni ami a túloldalra kellene elszórnia. Akkor jobb a mennyezeten középre felszerelve,ahol minden irányban zavartalanul sugározhat és ideálisan középen el lehet helyezni.
Gyártó is engedi falra és mennyezetre szerelni,mert nincs jelentős különbség. Emiatt mindig helyszín és felhasználás fogja inkább befolyásolni melyi ka jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mozilla Firefox
- Parfüm topik
- Milyen széket vegyek?
- Vicces videók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest