Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
jerry311 #10926 üzenetére
Ez csak elvi kérdés, szerintem meg 100 ap sok, mert én pl sehol nem keresem a freewifi lehetőséget, van mobilnetem mindenhol, a családom sem, mert nekik is van. A 3500 fő a tele strand, mindenkinél van 1 db eszköz, ami wifizni akarna, akkor kevés a 100 AP. Szerintem foglalkozni sem szabad a wifi osztással manapság, ez 10 évvel ezelőtt volt fontos. De kiváncsiság azért dolgozik, hogy kellene ezt jól megoldani.
Beniiii06: nem tudom milyen régire gondolsz, 1 éve az akkori legfrissebbre frissítettem, de most biztosan nem a legfrissebb van rajta, 6.46.X április végi verzió.
Próbálkoztam sok mindennel, a DHCP szerver sem megy a routeren, a capsman is ezen futott, újraindítva az egyik CAP-t, az sem tud visszacsatlakozni. Nem úszom meg, hogy ne kelljen oda mennem
, de ami fura, ami kapcsolat él, az most is megy, de ha lebontok kliens oldalról egy bármit (dchp, vpn, CAP), az már nem tud visszakapcsolódni. Szóval elég furán döglött meg, és ez egyszer már előfordult, csak akkor egy táp elvételes reboot után jónak tűnt minden.
Mivel a tűzfala él, ide valami port knockingos újraindításos scriptet fog kapni, de tesztelni azt nem igen tudom, nem tudom kivárni, amíg megint ilyen állapotba kerül..
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 M2 Pro (16/512GB) - Alig Használt, 48 Ciklus!
- Vanquish Gamer Számítógép ház
- Eladó Ablakos Számítógép ház
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest