-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
jerry311
üzenetére
Ez csak elvi kérdés, szerintem meg 100 ap sok, mert én pl sehol nem keresem a freewifi lehetőséget, van mobilnetem mindenhol, a családom sem, mert nekik is van. A 3500 fő a tele strand, mindenkinél van 1 db eszköz, ami wifizni akarna, akkor kevés a 100 AP. Szerintem foglalkozni sem szabad a wifi osztással manapság, ez 10 évvel ezelőtt volt fontos. De kiváncsiság azért dolgozik, hogy kellene ezt jól megoldani.

Beniiii06: nem tudom milyen régire gondolsz, 1 éve az akkori legfrissebbre frissítettem, de most biztosan nem a legfrissebb van rajta, 6.46.X április végi verzió.
Próbálkoztam sok mindennel, a DHCP szerver sem megy a routeren, a capsman is ezen futott, újraindítva az egyik CAP-t, az sem tud visszacsatlakozni. Nem úszom meg, hogy ne kelljen oda mennem
, de ami fura, ami kapcsolat él, az most is megy, de ha lebontok kliens oldalról egy bármit (dchp, vpn, CAP), az már nem tud visszakapcsolódni. Szóval elég furán döglött meg, és ez egyszer már előfordult, csak akkor egy táp elvételes reboot után jónak tűnt minden.Mivel a tűzfala él, ide valami port knockingos újraindításos scriptet fog kapni, de tesztelni azt nem igen tudom, nem tudom kivárni, amíg megint ilyen állapotba kerül..

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, de ami fura, ami kapcsolat él, az most is megy, de ha lebontok kliens oldalról egy bármit (dchp, vpn, CAP), az már nem tud visszakapcsolódni. Szóval elég furán döglött meg, és ez egyszer már előfordult, csak akkor egy táp elvételes reboot után jónak tűnt minden.
ekkold